Denne voks til tørre og våde vejrforhold er et vådt smøremiddel, under dosering men den tørrer op til en hård effektiv voks film og anbefales som både tør og våd. Denn…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 39,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne voks til tørre og våde vejrforhold er et vådt smøremiddel, under dosering men den tørrer op til en hård effektiv voks film og anbefales som både tør og våd. Denne Finish Line Kry-Tech voks er en kombination af Krytox smørefilm og M2 molybdæn. Denne specialiserede voks gør smøringen mere støjsvag og mere vedvarende. Man mener, at denne smørevoks er branchens reneste, tørreste og mest holdbare smøremiddel.

Anvendelse
Denne form for smøring kræver en hyppigere smøring når den anvendes til cykelkæden, men kæden vil forblive næsten ren og dermed undgår man rengøring af kæden mellem smøring. Kan også bruges på de bevægelige dele på cyklen og perfekt til de cyklister der værdsætter renlighed og en ren cykel. Dette produkt er brandfarligt og indeholder organiske opløsningsmidler. Finish Line Kry Tech bør derfor anvendes med forsigtighed og i et ventileret område.

Specifikationer

  • Drypflaske med 60 ml.

Kvalitetsniveau
Olien er let biologisk nedbrydelig, hvilket betyder, at da den består af mere end 60 % basisolier og vil nedbrydes inden for 28 dage, når den kommer i kontakt med jord-bårne bakterier. Olien er ikke giftig, når den anvendes i de mængder, den er tilsigtet og indeholder ikke nogle kræftfremkaldende eller farlige luftforurenende ingredienser. Olien overholder alle miljøregler i Europa, når den anvendes som tiltænkt.

 

EAN: 036121080034

Ingen anmeldelser af dette produkt.