Denne olie til tørre forhold indeholder teflon og anbefales som tør smøremiddel til støvede og tørre forholde. Finish Line Dry Lube var den første tørre smøremiddel over hovedet beregnet til cykler. Siden den blev lanceret og…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne olie til tørre forhold indeholder teflon og anbefales som tør smøremiddel til støvede og tørre forholde. Finish Line Dry Lube var den første tørre smøremiddel over hovedet beregnet til cykler. Siden den blev lanceret og frem til i dag, er der sket en række ændringer og forbedringer, således at den i dag er mere mælkehvid i udseendet. Fordelen ved dette er, at man som forbruger bedre kan se, om man har smurt siden kæde på alle led. Meningen med denne olie er, at man skal give kæden en dråbe på hvert kædeled, og det er lettere at se med denne nye mælkehvide olie.

Anvendelse
Finish Dry Lube Teflon er et perfekt smøremiddel til on eller off-road, især under tørre eller støvede forholde. Olien forbedrer samtidigt kædens ydeevne under våde forholde. Olien kan også bruges til at smøre cyklens bevægelige dele herunder for- og bagskiftere. Resultatet er, at denne olie ikke tiltrækker så meget snavs som andre olier, hvilket gør denne olie meget populær og alsidig.

Specifikationer

  • Finish Line Dry Lube Teflon
  • Drypflaske med 60 ml.

Miljø
Olien er i kategorien let biologisk nedbrydelig, da den består af 60 % basisolier og vil nedbrydes inden for 28 dage, når den kommer i kontakt med jord-bårne bakterier.

EAN: 0036121101005

Ingen anmeldelser af dette produkt.