Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Morgan Blue Extra Dry Lube 125 ml - Wax Lube til MTB og Cykel Cross i drypflaske der afviser snavs og mudder og giver lav friktion. Denne højkvalitets silikoneolie er specielt velegnet til cykling. Denne olie er udvikl…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 109,00 Før 64,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Morgan Blue Extra Dry Lube 125 ml - Wax Lube til MTB og Cykel Cross i drypflaske der afviser snavs og mudder og giver lav friktion. Denne højkvalitets silikoneolie er specielt velegnet til cykling. Denne olie er udviklet således at den forlænger smørrings intervallerne og sikrer en lav friktion. Extra Dry Lube beskytter kæde og gear med en tynd selvklæbende film, der afviser vand og snavs. Indeholder tør-smørende additifs. Denne silikone olie beskytter kæden mod snavs og støv. Dette er den ideelle løsning til cykel Cross og MTB-cykling. Behandlingen forhindrer oxidation.

Anvendelse:
Påfør Morgan Blå Extra Dry Lube på kæden på samme måde, som man gør med en almindelig kædeolie, for at beskytte, den efterlader en tør, antistatisk film. Gentag behandlingen regelmæssigt og efter behov. Det er vigtigt at ryste flasken godt før brug.

Specifikationer

  • Meget vandtæt / vandafvisende
  • Afviser snavs, støv og fugt.
  • Konstant beskyttende mod de smørrende dele i kolde og varme forholde.
  • Trænger hurtigt ind i kæden og bevægende dele.
  • Forebygger mod korrosion.

Kvalitetsniveau
Morgan Blue er kendt for at levere kvalitetsprodukter, og bruges derfor af ca. 17 professionelle cykel hold. Denne olie er ingen undtagelse.

 

 

09-11-2017
OK