Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
En unik olie til kæder fra Muc-Off gives her således, at en lavere friktion og en beskyttelse mod skidt og snavs kan gives til kæden. Kædeolien indeholder en unik keramisk formel af bornitrid, der leve…
Læs mere
Tilbudet udløber 24-11-2019
Vejl.: 79,00 Før 69,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

En unik olie til kæder fra Muc-Off gives her således, at en lavere friktion og en beskyttelse mod skidt og snavs kan gives til kæden. Kædeolien indeholder en unik keramisk formel af bornitrid, der lever op til de krav der er, når man har en kæde til El-cykel. Olien er desuden specialdesignet til tørre og beskidte forhold, hvor der ikke kan opsamles støv.

Anvendelse
E-Bike Dry Lube fra Muc-Off giver en optimal beskyttelse og forplejning af din kæde til El-cykel, så der altid kan køres funktionelt på cyklen. Den tøre kædeolie kan bruges til kæder, kabler, pedaler og gearsystemer, hvor det vil være lige funktionelt.

Specifikationer

  • Indhold: 50 ml
  • Lav friktion
  • Keramisk formel
  • Særligt udviklet til El-Cykler
  • Kan bruges til både MTB og Pendler cykler.
  • Velegnet til: Kæde, wirer, gearvælgere- og skiftere

Kvalitetsniveau
Muc-Off giver et højt kvalitetsniveau med deres produkter, hvor unikke formler og teknologier bliver samlet i et, så kunden altid står med det bedste rensemiddel. Dette har givet dem en anerkendt plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle har været tiltrukket af produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Muc-Off.

Ingen anmeldelser af dette produkt.