2 anmeldelser
Med Dry Lube fra Muc-Off får du en gennemtrængende og yderst holdbar PTFE kædeolie. PTFE er din garanti for reduceret friktion og energiforbrug. Du kan være sikker på, at du får et produkt,…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 40,00
Ikke på lager
Forventet: 04/06/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med Dry Lube fra Muc-Off får du en gennemtrængende og yderst holdbar PTFE kædeolie. PTFE er din garanti for reduceret friktion og energiforbrug. Du kan være sikker på, at du får et produkt, der trænger ind i alle kædeleddene, og som arbejder særlig godt tørt vejr.

Anvendelse
Dry Lube fra Muc-Off er yderst nem at anvende. Du skal blot sørge for at kæden er renset og tørret grundigt, og herefter kan du begynde at påføre olien, samtidig skal du pedalere i modsatte retning. Efter påføring tørres kæden efter, og den er klar til brug. Dry Lube kan anvendes på MTB-, cykelcross-, racer- og pendlercykler. 

Specifikationer

  • Dry Lube - kædeolie
  • Indhold: 50 ml.
  • Indeholder PTFE
  • Voksbaseret
  • Nem at påføre
  • Giver jævnt og behagelig gearskift
  • Perfekt til tørre og støvede forhold

Kvalitetsniveau
Dry Lube er udviklet med PTFE, hvilket reducerer friktion og energiforbrug og samtidig er du ekstra beskyttet mod forurenende stoffer. olien er udviklet med et pipettesystem, der gør det nemt for dig at påføre olien. Den er udviklet på en voksbaseret formel, som sikrer dig at du excellerer i tørre og støvede forhold.

EAN: 5037835866001

14-11-2018
God: kan virkelig hænge ved kæden uden at glide af
17-02-2017
Jeg syne det er en rigtig god olie som er let at dosere fra flasken. Olien får virkelig kæden til at glide fint og gearskift til at foregå gnidningsfrit
866_966.pdf 0.21 mb