Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en teflon- og silikonebaseret olie fra Atredo, der er blevet særligt udviklet til brug på cykler. Olien er resultatet af specifikke og høje krav om en fantastisk smøreevne og en lang…
Læs mere
Tilbudet udløber 27-02-2020
Vejl.: 59,00 Før 45,00
DKK 39,75
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Her får du en teflon- og silikonebaseret olie fra Atredo, der er blevet særligt udviklet til brug på cykler. Olien er resultatet af specifikke og høje krav om en fantastisk smøreevne og en lang holdbarhed. Olien er yderst effektiv til kæder, kassetter, kabler og alle bevægelige dele. Ydermere er den særligt velegnet til tørre vejrforhold.

Anvendelse
Denne teflon-baserede olie giver dig optimal vand- og mudderafvisning. Den er designet til at mindske rullemodstanden på dit hjul, og så virker den under selv ekstreme vejrforhold. Olien bibeholder f.eks. sin karakter på trods af svingende temperaturer og er specielt velegnet til tøre vejrforhold.

Specifikationer

  • Teflon- og silikonebaseret
  • 125 ml

Kvalitetsniveua
Denne olie fra Atredo er udviklet til at kunne bruges under ekstreme vejrforhold og er særlig velegnet til tørre forhold, hvor andre olier kan ændre konsistens og ydeevne.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.