1 anmeldelser
Denne stærke Abus Tresor kædelås med kode er lavet i 7mm tykt specialhærdet firkantet stål og med kraftigt stofovertræk. Låsen er er beregnet som supplement til din fastmonterede fors…
Læs mere
Vejl.: 429,00
DKK 315,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne stærke Abus Tresor kædelås med kode er lavet i 7mm tykt specialhærdet firkantet stål og med kraftigt stofovertræk. Låsen er er beregnet som supplement til din fastmonterede forsikringsgodkendte lås. Det slidstærke overtræk på en 1385 Tresor kædelås gør, at cyklen ikke ridses af låsen.

Anvendelse
Abus 1385 Tresor kædelås er beregnet som supplement til din fastmonterede forsikringsgodkendte lås. Låsen kan både bruges til at låse din cykel fast til permanente genstande som f.eks. gelændere og lygtepæle eller fastlåse forhjulet til stellet. Når låsen ikke er i brug kan den nemt vikles omkring stel eller sadelpind. Låsens størrelse gør den også velegnet til barnevogne. En lås med kode er ofte en nem løsning hvis man er flere brugere af en cykel.

Specifikationer

  • Farve: Blå (Aqua)
  • Længde: 85 cm
  • Tykkelse på led: 7 mm
  • Slidstærkt overtræk
  • Specialhærdet stål
  • Indstillelig firecifret kode (10.000 mulige kombinationer)
  • Abus Maximum level 7
  • Vægt: 1130 gram

Sikkerhed og kvalitet
Det specialhærdede stål gør låsen meget svær at bryde op med håndværktøj. Låsens slidstærke overtræk beskytte cyklen mod ridser fra låsen. Tallene på låsen er støb i et tokomponent materiale, der gør at tallene ikke slides ved væk med årene, faktisk dækker garantien at tallene er synlige i hele låsens levetid.

Vedligeholdelse
For at opretholde låsens nemme betjening bør låsen, med jævne mellemrum, smøres med en speciel låseolie. Låseolien finder du her. Hyppigheden af smøring er individuel afhængig af, hvor ofte låsen bruges og under hvilke forhold, 2-6 gange smøring årligt burde slå til for de fleste.

EAN: 4003318485671

10-06-2018