Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Lang og robust kædelås fra Etook, der kan hjælpe din i forvejen forsikringsgodkendte lås, med en fuldt ud optimal aflåsning af dine kæreste ejendele. Kædelåsen har en læng…
Læs mere
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Lang og robust kædelås fra Etook, der kan hjælpe din i forvejen forsikringsgodkendte lås, med en fuldt ud optimal aflåsning af dine kæreste ejendele. Kædelåsen har en længde på 110 cm, og en tykkelse på 8 mm, så du virkeligt får meget lås for pengene. Kædelåsen er beklædt med vandafvisende og slidstærkt overtræk, så cyklens maling hverken bliver beskadiget eller låsen bliver udsat for skrammer. Kædelåsen cylinderkrop forhindrer tyveri, mens selve det varmebehandlede stål ikke kan blive savet eller boret igennem. Det samme ses ved den tynde nøgle, der forhindrer teknisk tyveri.

Anvendelse
Denne kraftige kædelås fra Etook holder dine ejendele sikkert aflåst, så du trygt kan forlade stedet. Kædelåsen kan nemt aflåse og anvendes til flere forskellige ting, da den har meget alsidige specifikationer. Kædelåsen er lavet med en automatisk lukkemekanisme, så aflåsningen kan foregå hurtigt og tilforladeligt. Låsen kommer desuden med to sæt nøgler.

Specifikationer

  • Materiale: Varmehandlet stål
  • Farve: Sort
  • Længde: 110 cm
  • Tykkelse på led: 8 mm
  • 2 nøgler
  • Slidstærkt overtræk
  • Patent design: 201620265746.x
  • Vægt: 1980 gram

Kvalitetsniveau
Etook stræber efter komfort og funktionalitet til sine kunder, så hverdagen bliver nemmere. Dette har gjort, at mærket bliver solgt verden over, og optimerende produkter er nemme at få fat på. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Etook.

Vedligeholdelse
Man bør smøre låsen med jævne mellemrum, for at opretholde låsens funktionelle niveau. Dette gøres bedst med en speciel låseolie. Hyppigheden af afhænger af hvor ofte, du bruger kædelåsen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.