Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Med denne Bike Attitude kædelås, kan du låse din cykel fast, når du ikke bruger den. Med sine 90cm er kæden lang nok til, at cyklen kan låses til et cykelstativ, et træ eller en lygte…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne Bike Attitude kædelås, kan du låse din cykel fast, når du ikke bruger den. Med sine 90cm er kæden lang nok til, at cyklen kan låses til et cykelstativ, et træ eller en lygtepæl mm. Kæden åbnes og lukkes med en nøgle og er ideel til brug på cykler, barnevogne, fastspænding af havemøbler eller andre genstande, som du gerne vil være sikker på bliver, hvor de skal.

Anvendelse
Du kan bruge denne kædelås til f.eks. cykler, barnevogne, havemøbler mm. Kæden låses med en nøgle.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • 2 stk. nøgler
  • Diameter: 6 mm
  • Længde: 900 mm
  • Vægt: 750 gram
  • Nem betjening

Sikkerhed og kvalitet
Bike Attitude cykellåsen er 90 cm lang, og utrolig let at anvende. Længden på kædelåsen er med til at gøre betjeningen af låsen utrolig nem. Kædelåsens overflade er betrukket med stof, som sikrer, at cyklen ikke bliver ridset.

Vedligeholdelse
Du bør smøre låsen med jævne mellemrum. Ved en optimal vedligeholdelse vil låsen opnå den længst mulige levetid. Det er meget individuelt, hvor ofte låsen skal smøres med låseolie. Smørringen afhænger af, hvor meget låsen anvendes, og i hvilket slags vejr. Vi anbefaler dog, at du minimum to gange om året smører cykellåsen. Anvend altid en låseolie, som er fremstillet til netop dette formål.

01-04-2019
den er rigtig god til prisen kan varmt anbefales