Dit barn fortjener den sødeste og mest komfortable søvn, hvilket kan komme til at foregå med denne flotte og smarte sovepose, der har dit barns behov i centrum. Soveposen er lavet med en vandafvisende over…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 199,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dit barn fortjener den sødeste og mest komfortable søvn, hvilket kan komme til at foregå med denne flotte og smarte sovepose, der har dit barns behov i centrum. Soveposen er lavet med en vandafvisende overflade, der kan holde regnen væk under fugtige dage, mens et fyld med en kompakt materialeblanding kan bringe barnet ind i et varmt og komfortabelt rum under søvnen. Soveposen er lavet med en form, der giver større komfort, og lader barnet kunne snøre soveposen ind efter behov. Soveposen er desuden lavet med polyester således, at kroppen kan få lov til at ånde og have en tempererende effekt igennem hele natten.

Anvendelse
Bunka junior-sovepose fra Trespass opgiver det rette niveau for det enkelt barn, så det kan sove og have det komfortabelt igennem hele natten. Soveposen kan benyttes under forår og sommer, hvor det kan blive lidt koldere under den camperende tur. Her vil specifikationerne give den største komfort til dit barn.

Specifikationer

  • Sovepose til børn
  • Mål: 175 x 65 x 45 cm
  • Mummy shape
  • 2 Way Zip
  • Elastikhætte
  • Shell Water Repellent Nylon Ripstop
  • Foring: 65% polyester / 35% bomuld
  • Fyld: 100% polyster

Kvalitetsniveau
Trespass viser vejen frem med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet inkoporeret i alle produkter bliver kuren mod strabadserne i og fra naturen. Her benytter firmaet sig af de bedste materialer og de mest sigende teknologier, der kan holde kunden komfortabel og optimeret igennem hele campingturen. Det er derfor heller ikke nogen hemmelighed, at firmaet kan bryste sig med at være en af de mest prominente mærker, når det kommer til outdoor.

Vedligeholdelse
Denne sovepose anbefales vasket ved 30 grader i maskinvask, hvor man gør brug af sportsvaskemiddel i processen. Dette vil sørge for den bedste vedligeholdelse, hvor stoffets specifikationer bliver bibeholdt på bedste vis. Dog kan det ikke anbefales, at man benytter sig af tørretumbleren efterfølgende.

EAN: 5045274767421

Ingen anmeldelser af dette produkt.