Denne Zeroweight Logic løbejakke udstråler kvalitet og godt design. Denne løbejakke byder på mange features, og er den ideelle jakke til løb på dage hvor andre hellere vil blive inden d&…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne Zeroweight Logic løbejakke udstråler kvalitet og godt design. Denne løbejakke byder på mange features, og er den ideelle jakke til løb på dage hvor andre hellere vil blive inden døre. Løbejakken fra Odlo er designet til at bevæge sig med kroppen og sikrer derved at du kan præstere dit bedste. Takket være Odlo Logic Windproof technology, beskytter jakken dig mod selv den hårdeste vind. Yderligere har jakken fået et vandafvisende finish, som sikrer at du altid får den mest komfortable løbetur.

Anvendelse
Løbejakken er særligt anvendelig på dage hvor vejret er køligt og vinden er ekstra hård. Denne letvægtsjakke kan anvendes til flere former for udendørs aktiviteter, såsom løb eller en frisk gåtur. Zeroweight logic jakken lader huden ånde og er yderst svedtransporterende.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Materiale: Hoved materiale: 100% polyester   
  • Andet materiale: 92% polyester 8% elastan
  • DWR vandafvisende finish
  • Odlo Logic Windproof teknologi
  • Reflekterende detaljer
  • Svedtransporterende
  • Åndbar
  • Lomme med lynlås

Kvalitetsniveau
Denne løbejakke fra Odlo vil bestemt ikke skuffe dig. Med dens beskyttende og isolerende egenskaber, er du sikret en komfortabel løbetur, specielt under dårlige vejrforhold. Jakken er designet med lange ærmer, med hul til tommelfingrene og dit løbeur. Ydermere får du her en løbejakke med reflekterende detaljer, hvilket øger din sikkerhed i trafikken når du løber om aftenen. Jakken er udstyret med en lomme med lynlås til opbevaring af personlige ejendele.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at denne jakke maskinvaskes på 40 grader. Jakken må ikke tørretumbles, og har bedst af at blive vasket sammen med lignende farver.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Bryst Talje Hofte
S 88-92 cm. 76-80 cm. 92-96 cm.
M 92-96 cm. 80-84 cm. 96-100 cm.
L 96-102 cm. 84-92 cm. 100-106 cm.
XL 102-110 cm. 92-100 cm. 106-114 cm.
XXL 110-116 cm. 100-106 cm. 114-116 cm.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.