Med denne løbejakke fra Odlo er du sikker på at få en yderst vand og vindtæt løbejakke. Denne letvægtsjakke er udviklet med reflekterende detaljer og indbygget stretch zoner, hvilket sikr…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med denne løbejakke fra Odlo er du sikker på at få en yderst vand og vindtæt løbejakke. Denne letvægtsjakke er udviklet med reflekterende detaljer og indbygget stretch zoner, hvilket sikrer dig fri bevægelighed. Jakken er designet i en flot bordeaux farve, samt en lomme til opbevaring.

Anvendelse
Denne jakke fra Odlo kan bruges til mange former for udendørs sport, men er primært designet til løb og langrend. Jakken beskytter mod alt slags vejr, og holder dig tør og varm under din løbetur. Løbejakken er især ideel i de kolde måneder.

Specifikationer

  • Farve: Bordeaux
  • Materiale: 85% polyamid 15% elastan
  • Vandtæt
  • Vindtæt
  • Indbygget stretch
  • Lomme med lynlås
  • Reflekterende detaljer

Kvalitetsniveau
Er du typen der nyder at løbe når det er mørkt og koldt udenfor, så er denne løbejakke fra Odlo lige noget for dig. Jakken er fremstillet i et imponerende isolerende materiale der sikrer dig en behagelig og varm løbetur uanset vind og vejr. Jakken er designet med lange ærmer med huller til tommelfingrene samt dit løbeur. Ydermere er jakken udstyret med reflekterende detaljer, hvilket øger din sikkerhed, når du færdes i trafikken om aftenen. Her får du en yderst åndbar jakke, med en god pasform.

Vedligeholdelse
Denne løbejakke skal maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler at du anvender et sportsvaskelmiddel. Dette forlænger levetiden på dit løbetøj samt opretholder den gode åndbarhed. Jakken må ikke stryges eller tørretumbles.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Bryst Talje Hofte
XS 82 cm. 67 cm. 90 cm.
S 85-88 cm. 70-73 cm. 93-96 cm.
M 91-94 cm. 76-79 cm. 99-102 cm.
L 98-102 cm. 83-87 cm. 106-110 cm.
XL 106-111 cm. 92-97 cm. 114-118 cm.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.