Returnering 

Hos Cykelpartner.dk får du en udvidet returret, som giver dig 365 dage til at fortryde dit køb.

Hvis du vil returnere en eller flere varer, så udfyld denne formular og send de varer du ønsker at returnere. Husk også at vedlægge en seddel med dit ordrenummer i returpakken.

Du kan nemt købe en returlabel hos os her.

KLIK HER FOR AT KØBE RETURLABEL (Pris kr. 45,-)

Returlabels købt igennem os skal indleveres til Bring.

Her kan du se en oversigt over hvor du kan indlevere din BRING pakke.

Ønsker du ikke at købe en label gennem os, skal pakken sendes til:

Cykelpartner.dk ApS
Industrivej 9, Jebjerg
7870 Roslev

Vi gør dig opmærksom på, at vi kun modtager pakker, der sendes til vores adresse og ikke til udleveringssteder.
Vi behandler din returpakke indenfor 1-3 hverdage.
Din betalingsløsning afgør hvor hurtigt pengene sættes ind på dit kort.

Returnering af varer

Er du af en eller anden årsag ikke tilfreds med dit køb, kan du returnere dine varer indenfor 365 dage.
Hvis du vælger at returnere en vare, og årsagen til returneringen ikke er en fejl begået af Cykelpartner.dk ApS, står du selv for forsendelsesomkostningerne.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand, derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.
Hvis den originale emballage (ikke den brune papkasse fra Cykelpartner) er beskadiget med eksempelvis tape, pakkelabel eller lignende, vil der være et afslag i prisen.

Bemærk desuden, at vi af hensyn til fødevaresikkerhed ikke tager fødevarer retur.

Hvis du er forhandler hos Cykelpartner.dk, har du 14 dages returret, og ikke 365 dage som privatpersoner har.

Refundering

Ønsker du pengene retur, vil pengene altid føres tilbage til betalingskortet, hvis det er muligt. Er det ikke muligt vil du blive kontaktet efter kontonummer.

Du får varebeløbet retur.
Hvis pakken bliver sendt uberørt tilbage i original pakke fra Cykelpartner, refundere vi det fulde beløb. 
Uberørt vil sige at du på ingen måder har forsøgt at åbne eller beskadige pakken. 

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Ombytning

Ønsker du at bytte en vare, som du har fået i en forkert model, farve eller størrelse, skal du blot gøre brug af vores bytteservice. Du returnerer den/de varer, du ønsker at få byttet.
Husk at skrive størrelse eller varenummer på varen, du ønsker ombyttet til. Du betaler for at sende varen tilbage, og vi betaler for at sende den nye vare til dig.

Hvis du ønsker at ombytte til en anden vare, skal du først returnere den købte vare og lægge en ny ordre på den vare, du ønsker. Vi udbetaler pengene for den refunderede vare, når vi har modtaget den. Vi kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke hæve ekstra på dit betalingskort.

Reklamation

Er din vare defekt, eller har du en anden reklamation, bedes du altid kontakte os, før du sender varen retur.
Vi betaler udgiften til din fragtomkostning, hvis du kontakter os inden afsendelse opretter vi en returlabel til dig, så du slipper for udgiften.
Vi betaler ikke penge for emballage. 

Bkool hometrainere
Al henvendelse vedrørende reklamation af en Bkool hometrainer, skal foregå direkte gennem Bkool. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig videre via dette link: https://support.bkool.com/hc/en-us. Vi gør opmærksomt på, at kommunikationen med Bkool skal foregå på engelsk eller spansk. (Vores egen kundeservice hjælper dig selvfølgelig gerne, såfremt du ikke har mulighed for at kommunikere på disse sprog).

Garmin og Tacx
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 7071 6401 og vil hjælpe dig videre i forløbet.

Wahoo
Al henvendelse vedrørende reklamation af et Wahoo produkt, skal foregå direkte gennem Wahoo. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig videre via dette link: https://eu.wahoofitness.com/contact, og svarer indenfor 24 timer.
Vi gør opmærksomt på, at kommunikationen med Wahoo skal foregå på engelsk. (Vores egen kundeservice hjælper dig selvfølgelig gerne, såfremt du har svært ved at kommunikere på engelsk).

Betingelser for returnering

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i helt samme stand. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen, eller behandler varen på en måde, som forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved køb af eksempelvis cykler og batterier er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand. Derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.

Returneringsfrist

Vi har 365 dages returret til alle privatpersoner.
Vi har 14 dages returret til forhandlere.

Efterkrav, pr. anbefaling og pakker uden omdeling

Varer, der returneres til Cykelpartner.dk ApS pr. efterkrav, vil blive nægtet i modtagelsen.
Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive afhentet.
Pakker sendt pr. anbefaling modtages - men udgifter hertil dækkes ikke.
Cykelpartner.dk ApS dækker almindelige forsendelsesudgifter - dette omfatter ikke breve sendt rekommandreret, pakker med forsikring og lignende tillægsydelser.

Forsendelsesomkostninger ved tilbagelevering

Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre returneringen skyldes en fejl fra Cykelpartner.dk ApS' side.

Returvarer, som ikke er reklamationsberettigede/Returberettigede

Har du sendt en vare retur til ombytning eller retur for at få pengene tilbage, og vi vurderer, at varen har været brugt, kan vi ikke tage den retur. Tøj skal prøves, når du ikke sveder, lugter af parfume osv. Her står du selv for fragtudgifterne retur til dig. I første omgang efter vores fragtprisliste.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand. Derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.