Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31

Rabatkoder

Find gyldig rabatkode til Cykelpartner.dk

Her på siden oplyser vi altid om, hvis du kan få en offentlig tilgængelig Cykelpartner rabatkode.

Der er i øjeblikket ingen rabatkoder

Hvordan får man en rabatkode til Cykelpartner?
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du blandt andet vil modtage mails, når vi kører kampagner eller udsteder en rabatkode. Derudover kan du holde øje på denne side, som vil blive opdateret, når vi har en aktiv rabatkode.

Hvad er en rabatkode?
En rabatkode er en tekst, som fortæller vores system, at du skal have en rabat. Denne rabat er oftest en procentsats, som fratrækkes din ordresum, men en rabatkode kan også give dig en besparelse på at fast beløb som fx. 50, 100 eller 500 kr.

Pas på svindlerne
Der findes mange hjemmesider, som reklamerer med rabatkoder til bland andet Cykelpartner.dk - men oftest virker disse rabatkoder ikke. Mange af disse hjemmesider tjener penge på at besøgende klikker på knapper og links på deres sider - også selvom at der ikke er nogen gyldige rabatkoder. Andre bruger denne form for sider til mere ondsindede formål, såsom at sprede virus.

Sådan bruger du rabatkoder:

Når du er klar til at afslutte dit køb, skal du klikke på kurven, under de tilføjede produkter til kurven står der "Har du et gavekort eller en rabatkode?". Her indtastes rabatkoden efterfulgt af 'Anvend', og beløbet vil blive fratrukket totalbeløbet.


Rabatkoder lige nu:
Der er i øjeblikket ingen rabatkoder