Persondatapolitik

I forbindelse med dit dit bes√łg p√• vores hjemmeside Cykelpartner.dk behandler vi l√łbende personoplysninger om dig. Det er udelukkende Cykelpartner, der er dataansvarlig for behandlingen.
Ydermere behandler vi oplysninger, n√•r du gennemf√łrer et k√łb. Vores behandling sker p√• baggrund af, at vi skal udf√łre en ordre for dig. For at din ordre kan gennemf√łres har vi modtaget oplysninger fra dig med dit navn, adresse, e-mail, telefonnr./mobilnr. I nogle tilf√¶lde √łnsker kunder at benytte deres returret og f√• penge tilbage. I dette tilf√¶lde, og kun i dette tilf√¶lde, er vi i besiddelse af dit kontonr.

Behandling af personoplysninger sker p√• baggrund af interesseafvejningsreglen og Cykelpartners legitime interesse til behandling og opbevaring af dine personlige data sker som f√łlge af, at vi skal opfylde en kontrakt for dig, og vi indhenter derfor ikke dit samtykke til behandling om dig med dette form√•l.

Samtykkevilkår:

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at Cykelpartner m√• sende dig e-mails som indeholder blandt andet kampagner, nyheder, inspiration, konkurrencer og tilbud. Samtykket indeb√¶rer ogs√•, at vi m√• udsende autogenerede e-mails baseret p√• interesser og adf√¶rd p√• vores websites, for eksempel kategori- og produktinteresser. Cykelpartner m√• samtidig indsamle og bruge data om dig og dine aktiviteter, og samk√łre s√•danne data med andre oplysninger, Cykelpartner allerede har. Det kan fx v√¶re cookies fra www.cykelpartner.dk, der bl.a. kan blive brugt til at lave en profil, som kan m√•lrette henvendelserne til dig.
Cykelpartner m√• dele data om dig og dine aktiviteter internt i koncernen. Dine data vil altid blive opbevaret sikkert i koncernen, og du kan altid kontakte Cykelpartner, hvis du har sp√łrgsm√•l eller √łnsker vedr. data om dig og dine aktiviteter. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via e-mail ‚Äď ogs√• over for de samarbejdspartnere, Cykelpartner har delt dine data med. Der vil altid v√¶re et afmeldings-link i bunden af alle vores nyhedsbreve. Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller m√•der at kommunikere p√•, m√• Cykelpartner benytte dette samtykke til at orientere dig.

Hvem videresendes dine oplysninger til:

For at kunne gennemf√łre ordren med dig videresender vi navn, adresse og mail til relevant tredjemand. I din sag vil det v√¶re:

Bambora, NETS, Quickpay, 3D Logistik, Post Nord, BRING, DAO, Coolrunner, Homerunner, Viabill, Santander, Klarna, Hello Retail, Trustpilot, DIXA, Dynalogic, Chainbox, Tecsys, Mobilepay, Apsis One.

Ydermere kan der tilg√• personoplysninger til vores revisor ved stikpr√łvekontrol.

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger om dig:

Som hovedregel opbevarer vi personoplysninger i 5 √•r efter, at en kontrakt er endeligt afsluttet, hvilket er den frist, hvor Cykelpartner kan risikere at blive m√łdt med krav i anledning af kontraktens opfyldelse.

Behandling af uopfordret, samt opfordret jobans√łgninger:

Ved opfordrede ans√łgninger behandler og opbevarer vi alle afgivne personoplysninger s√• l√¶nge rekrutteringsforl√łbet er i gang, hvorefter vi sletter personoplysningerne. Et rekrutteringsforl√łb vil maksimalt vare 6 m√•neder, idet vi ikke lukker et rekrutteringsforl√łb f√łr pr√łvetiden er udl√łbet. Giver du os besked p√• at slette dine personoplysninger tidligere, efterkommer vi naturligvis dette.

Uopfordrede ans√łgninger vil blive slettet efter besvarelse, eller f√łlge ovenst√•ende proces hvis vi v√¶lger at g√• videre med kandidaten.

Indsigtsret: (ret til at se oplysninger)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. For at få insigtsret beder vi dig sende en mail til info@cykelpartner.dk, der videregiver din henvendelse til den dataansvarlige.

Dine rettigheder og adgang til at klage:

Du har efter databeskyttelsesforordningen en r√¶kke rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil g√łre brug af disse rettigheder, skal du kontakte os. Det kan du bedst g√łre med e-mail til: kem@cykelpartner.dk. Du kan ogs√• ringe til os p√• tlf. 39403131, men vi anbefaler, at du kontakter os skriftligt, s√• der ikke opst√•r misforst√•elser.

Ret til berigtigelse: (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning:
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling:
Du har i visse tilf√¶lde ret til at f√• behandling af dine personoplysninger begr√¶nset. Hvis du har ret til at f√• begr√¶nset behandlingen, m√• vi fremover kun behandle oplysninger - bortset fra opbevaring - med dit samtykke, eller med henblik p√• at retskrav kan fastl√¶gges, g√łres g√¶ldende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilf√¶lde ret til at g√łre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Ret til at transmittere oplysninger: (dataportabilitet)
Du har i visse tilf√¶lde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt maskinl√¶sbart format samt at f√• overf√łrt dine personoplysninger fra √©n dataansvarlig til en anden uden hindring.

Ret til tilbagekaldelse af samtykke:
Du har til hver en tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, du har givet os i forbindelse med eksempelvis modtagelse af nyhedsbrev. Hvis du √łnsker at tilbagetr√¶kke dit samtykke bedes du kontakte os p√• info@cykelpartner, hvor din henvendelse vil blive viderestillet til den dataansvarlige hos os.

Ret til at klage:
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klagel√łsning, N√¶vnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klagel√łsning via Klageportalen for N√¶vnenes Hus¬†(her)