CSR-politik Cykelpartner.dk

Virksomheder over hele verden har i dag et større ansvar for at hjælpe samfundet og miljøet, og nye anbefalinger for forretningsførelse bliver fremsat hver dag. Vi har derfor hos Cykelpartner valgt at støtte op om FN’s 17 verdensmål! Verdensmålene fokuserer på at gøre verden til et bedre sted. Selvom vi helst ville afhjælpe alle målene, mener vi, at vores kompetencer og ekspertise bedst kan bidrage til målene 11, 12, 13, så det er her, vi ligger vores fokus.

Vi samarbejder med foreningsliv, der støtter op om den aktive livsstil. Senest er vi fra 2020 blevet stolte partnere med DGI Hærvejsløbet, som er et cykelløb i den danske natur for både MTB-, Landevejs- og Gravel-ryttere, hvilket passer helt naturligt med vores ekspertise og interesser. Vi er glade for at støtte opfordringen til oftere at tage cyklen fremfor bilen og har bl.a. indført et ”cykel-på-arbejde” tiltag i virksomheden, hvilket skal motivere vores medarbejdere til at lade bilen stå.

Vi tænker meget på miljøet, når det kommer til vores emballage. Der bruges 100% genbrugsmateriale til levering af produkter og alt vores affald bliver selvfølgelig sorteret korrekt, så det ikke går til spilde. Når du modtager dit produkt fra Cykelpartner, kan du derfor være sikker på, at alt pap, papir og plastik er 100% genanvendeligt, og vi tilskynder derfor til, at man husker at sortere emballagen efter anvisningerne.

Selvom emballagen allerede er 100% genanvendelig, arbejder vi altid på at finde nye måder og teknologier til at reducere brugen yderligere. Vores leverandør, Antalis, er en af de førende inden for miljøvenlig emballage, og vi har løbende dialog med dem omkring potentielle forbedringer.

Udover emballage af miljørigtigt genbrugsmateriale, har vi også taget en række andre tiltag, for at reducere vores og vores kunders miljøaftryk. Når vi sender varen afsted, sker det typisk ved brug af Bring, hvilket ikke er tilfældigt. Bring er nemlig et leveringsselskab, der ligesom os bestræber sig på at reducere sit aftryk på vores fælles miljø bl.a. ved at udfase deres brug af fossile brændstoffer i varevognene. Vi er derfor stolte af at samarbejde med Bring.

 

Vores fokuspunkter strækker sig yderligere til ”stop papirspild”, ”miljøvenlig indpakning” og ”CSR-mærket” da alle tiltag støtter op om et bedre miljø og kan inspirere andre virksomheder til et fælles ansvar gennem CSR.