Returvarer

Hos Cykelpartner.dk får du en udvidet returret, som giver dig 365 dage til at fortryde dit køb.

Hvis du sender en vare retur, så er det meget vigtigt, at du altid medsender dit ordrenummer, og skriver, hvad du ønsker gjort ved varerne (pengene retur, ombytning til anden størrelse, fejl eller lignende).

Vi udbetaler penge til det kort, der er brugt ved købet, hvis det er muligt.

Bemærk: Returpakker sendt uden omdeling eller sendt pr. efterkrav modtages ikke.
Gør det nemt for dig selv og køb en returlabel hos os lige her.

Returadresse: Cykelpartner.dk - Industrivej 9 - 7870 Roslev.

Returnering af varer
Er du af en eller anden årsag ikke tilfreds med dit køb, kan du naturligvis returnere dine varer, blot dette sker inden 365 dage efter din modtagelse af varen. Hvis du vælger at returnere en vare, og årsagen til returneringen ikke er en fejl begået af Cykelpartner.dk ApS, står du selv for forsendelsesomkostningerne.

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af den oprindelige følgeseddel/faktura, som du har modtaget med dine varer.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand, derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.
Hvis den originale emballage (ikke den brune papkasse fra Cykelpartner) er beskadiget med eksempelvis tape, pakkelabel eller lignende, vil der være et afslag i prisen.

Bemærk desuden, at vi af hensyn til fødevaresikkerhed ikke tager fødevarer retur.

Hvis du er forhandler hos Cykelpartner.dk, har du 14 dages returret, og ikke 365 dage som privatpersoner har.

Refundering
Ønsker du pengene retur for din returnerede vare, så vil pengene altid føres tilbage til betalingskortet, hvis det er muligt. Er det ikke muligt vil du blive kontaktet efter kontonummer.

Du får varebeløbet retur. Returneres hele ordren får du også den oprindelige forsendelsesudgift retur. Det vil sige, at hvis du køber for 350 DKK inkl. forsendelsesomkostninger på 50 DKK, så refunderer vi hele beløbet, de 350 DKK. Bemærk forsendelsesudgifterne refunderes kun hvis hele ordren annulleres.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Ombytning
Ønsker du at bytte en vare, som du har fået i en forkert model, farve eller en størrelse, skal du blot gøre brug af vores bytteservice. Du returnerer den/de varer, du ønsker at få byttet. Husk at skrive størrelse eller varenummer på varen, du ønsker ombyttet til. Du betaler for at sende varen tilbage, og vi betaler for at sende den nye vare til dig.

Hvis du ønsker at ombytte til en dyrere vare, skal du først returnere den købte vare og lægge en ny ordre på den vare, du ønsker. Vi udbetaler pengene for din refunderede vare, når vi har modtaget varen. Vi kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke hæve ekstra på dit betalingskort.

Reklamation
Er din vare defekt, eller har du en anden reklamation, bedes du altid kontakte os, før du sender varen retur - Det kan du gøre her. Godkendes reklamationen tilbagebetaler vi din fragtomkostning (efter aftalt tilbagesendelse). Vi betaler ikke penge for emballage. Husk altid at gemme kvitteringen for forsendelsesomkostninger.

Betingelser for returnering
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i helt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved køb af eksempelvis cykler og batterier er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand. Derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.

Returneringsfrist
Vi har 365 dages returret til alle privatpersoner.
Vi har 14 dages returret til forhandlere.

Returneringsanvisning
Varen sendes til følgende adresse:

Cykelpartner.dk ApS
Industrivej 9, Jebjerg
DK – 7870 Roslev
E-mail: info@cykelpartner.dk

Kvittering for returnering af dine varer bør gemmes som bevis herfor.

Efterkrav, pr. anbefaling og pakker uden omdeling
Varer, der returneres til Cykelpartner.dk ApS pr. efterkrav, vil blive nægtet i modtagelsen.
Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive afhentet.
Pakker sendt pr. anbefaling modtages - men udgifter hertil dækkes ikke.
Cykelpartner.dk ApS dækker almindelige forsendelsesudgifter - dette omfatter ikke breve sendt rekommandreret, pakker med forsikring og lignende tillægsydelser.

Forsendelsesomkostninger ved tilbagelevering
Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre returneringen skyldes en fejl fra Cykelpartner.dk ApS' side.

Returvarer, som ikke er reklamationsberettigede/Returberettigede
Har du sendt en vare retur til ombytning eller retur for at få pengene tilbage, og vi vurderer, at varen har været brugt, kan vi ikke tage den retur. Tøj skal prøves, når du ikke sveder, lugter af parfume osv. Her står du selv for fragtudgifterne retur til dig. I første omgang efter vores fragtprisliste.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand. Derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.

Går der mere end 8 dage, og du ikke følger vores anvisninger vil fragtpriserne nu følge Post Nords listepriser og du vil blive opkrævet 125 kr. pr. påbegyndt uge for opbevaring af varen.

Returvaror