Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

19.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Phoenix

Phoenix Pro Scooters er kendt for at være den originale scooter (løbehjuls) fabrikant.

Phoenix er baseret i Portland, Oregon, hvor Phoenix observerede et behov for en bedre kvalitet af scooter/løbehjul, som indebærer stærkere dæk, bredere styr og et produkt, som kan holde til konsekvent brug. Phoenix Pro Scooters.

Formålet med mærket blev dedikeret til at skabe et high-end, professionelt niveau af løbehjul og scooter dele. Phoenix Pro Scooters drives af nogle af de bedste professionelle løbehjuls ryttere i branchen.

The Brand blev opkaldt efter den langlivede græske fugl, der er cyklisk regenereret eller genfødt. Efter Phoenix er gået gennem sin livscyklus, det brister i flammer, der brænder væk alle de gamle og bringer i det nye. Phoenix Pro Scooters bringer ikke kun den bedste kvalitet og højeste ydende produkter på markedet, men de understreger også tanken om "Phamily". De mener, at løbehjul ikke bare en sport, men en livsstil. Hvis du køre på løbehjul, er du er en del af Phoenix "Phamily" der understøtter en verden af ​​scootere.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Fri fragt
Phoenix Pilot er et solidt trick løbehjul, som er udstyret med en standard T-bar med ICH kompression. Denne T-bar er monteret på Phoenix Burner forgaflen. For at øge holdbarheden har Phoenix fremstill... Phoenix | Varenummer: 915510
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.