Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

19.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Easton

Eston Cycling er et Amerikansk firma som er eksperter inden for aluminium og karbon teknologien.

Det hele begyndte tilbage i 1984 ved de Olympiske Lege i Los Angeles, California, hvor de var tilstede for at finde en måde hvorpå de kunne forbedre og udvikle cyklerne til at opnå bedre resultater ved at anvende nye teknologier og nye materialer.

Easton Cycling er delt op i to dele, videnskab og passion hvor de gennem denne, vil udvikle nye materialer, skabe nye teknologier og indføre nye standarder for at gøre cykling lettere, hurtigere og holde længere.

Easton passion for sejr og resultater har sat sine præg på cykling gennem mange år og selskabets skiftende innovationer er talrige og vanskelig at tælle den dag i dag. Easton er førende i komposit design, konstruktion og fremstilling inden for cykelbranchen.
Easton leverer et komplet sortiment af kulstof, aluminium hjulsæt og komponenter til cykelindustrien og cykelryttere globalt i dag.

Easton banebrydende og brede vifte af produkt linje er en gave til cykelfolket. Produkterne er best in class værdi og dette er opnået gennem deres avancerede blanding af materialer og deres smarte proprietære design. Produkterne er vindere inden for vægt, kvalitet og holdbarhed over for de andre konkurrenter på markedet i dag. Easton sikrer dig et fremragende produkt valg.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Fri fragt
OBS: Billede er vist som for- og baghjul, men pris og beskrivelse gælder KUN baghjul. Dette baghjul fra Easton er et super let og smidigt hjul med 38 mm åben høj karbon fælg til dæk og slange monteri... Easton | Varenummer: 032021491
Vejl.: 8.299,00
4.999,00
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.