Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

19.000+ anmeldelser

Modtag på mandag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
Black Friday

Kask

Kask producerer hjelme til mange forskellige formål. De laver ud over hjelme til cykling også hjelme til ski og andre alpine idrætsgrene, klatring og arbejdshjelme. De første kask hjelme blev lanceret i 2004.

Kask har formået at gøre sig gældende på den internationale cykelarena gennem deres sponsorat af det professionelle cykelhold Team Sky, som gennem de sidste par år har brugt deres hjelme. Samarbejdet med Team Sky har udviklet sig. Kask bruger rytternes erfaringer til at videreudvikle hjelmene til det perfekte.

Ved at studerer hvad der sker ved styrt, har Kask fundet ud af at ved kraftige styrt hvor hovedet bliver slået i asfalten, rammer hovedet ikke kun en gang, men ofte flere gange derfor har flere af deres top hjelme et gitter støbt ind i hjelmen, så hjelmen forbliver samlet og derved kan beskytte ved de efterfølgende stød hovedet bliver udsat for ved et styrt.

Kask hjelme er indbegrebet af Italiens design, sikkerhed og ikke mindst en hav af detaljer og finesser. Både til den professionelle, motionisten eller til dig der bare elsker at cykle. Man får rigtigt meget hjelm for sine penge i en Kask hjelm.

 

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Spar 18%
Fri fragt
Kask Rapido hjelmen skal du købe, hvis du ønsker, at sikkerheden skal være i top. Kask Rapido hjelmens smarte nakkebespænding er bl.a. med til at give denne hjelm en helt unik pasform og komfort. Cyke... Kask | Varenummer: 510106010X
Tilbuddet udløber:
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
Vejl.: 799,00 Før: 549,00
449,00
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.