Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

19.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Hirzl

Hirzl er Schweizisk, de har gennem mange år produceret hansker til golfspillere, og er førende inden for golfsporten i dag. Erfaringen fra fremstillingen af golfhandskerne har de overført til deres produktion af cykelhandsker, som findes i sort, hvid og rød i en model med korte fingre og en med lange fingre.

Hvorfor har de kunne revolutionere hansker til golfsporten og nu er godt i gang med at gøre det samme i cykelsporten?

Det skyldes at det eneste der er mellem dig og dit udstyr er handsken. En god handske skal hjælpe dig med grebet om styret. Det sikre materiale og fremstillingsmetoden.

Hirzl fremstiller deres handsker i ægte skind i håndfladerne. Hirzl bruger kænguruskind, som gennem en avanceret garvnings teknik opnår 5 gange bedre greb i tørre omgivelser og ikke mindre end 5 gange så god i våde omgivelser. Men grebet gør det ikke alene handsken skal også være behagelig at have på, her spiller flere faktorer ind. Handskerne har et tyndt gelindlæg to steder i håndfladen, lige inden fingrene og modsat tommelfingeren. Specielle udformede syninger i håndfladen gør at handsken ikke krøller når hånden knyttes om styret.

Handskerne er lave ved håndledet, det giver mere bevægelighed i leddet, de er med pull-on og pull-of system, det vil sige at der er stropper i fingerspidserne som gør det lettere at få den af igen. Også ved håndledet er en flap som hjælper med at få handsken ordenligt på.

Åndbar og elastisk overside på handsken sikre god ventilation. Oven på tommelfingeren er der en speciel belægning at tørre sveden af.

Jo bedre handsken har fat om styret, jo mindre kræfter skal du bruge for at holde fast, det giver en større afspænding, fra hånden om gennem armene og ud i skulderne. Det betyder større komfort og køreglæde.

Det har Golfspillerne vidst i flere år – nu er det cyklisternes tur.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Få ordenligt fat om styret, handskerne fra Hirzl har op til 3 gange bedre greb i tørt vejr og op til 5 gange så godt greb i vådt vejr. Ved at anvende special garvet ægte kænguruskind, i et stykke, i h... Hirzl | Varenummer: 11-72074-XX
Vejl.: 349,00
199,00
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Hvis man gerne vil cykle lidt mere end den daglige tur til og fra arbejde eller skolen, så kan glæden ved at sidde på cyklen god blive ødelagt af et par dårlige cykelhandsker. Cykelhandsker fra Hirzl er ikke de billigste cykelhandsker på markedet, men til prisen får man rigtig meget for pengene.

Cykelhandsker der sidder perfekt.

Når man vælger at købe sine cykelhandsker fra Hirzl, så sikrer man sig en cykelhandske med en helt optimal pasform. Med de mange års erfaring fra golfbranchen, har Hirzl fundet ud af, nøjagtig hvor man skal lægge sømmene i en handske og hvilke materialer, der egner sig til både regnvejr og tørvejr. Uanset vejr og vind, så sidder din cykelhandske fra Hirzl altid så optimalt som muligt.

Billige cykelhandsker mister pasformen.

Hvor de billige handsker godt kan gå hen og blive slappe i materialerne, så bliver Hirzl cykelhandsker ved med at holde deres facon. De billige handsker kan godt med tiden bliver så store i stoffet i håndfladen, at der efterhånden er så meget stof, at der kan komme en hel fold inden i ens hånd. På en længere cykeltur kan sådan en fold i en cykelhandske være til rigtig stor gene og i værste fald, så kan det give nogle grimme vabler, som tager lang tid om at hele og som kan være så sart, at det kommer igen og igen på trods af andre handsker og at man forsøger at være lidt forsigtig.

Så hvis man ved, at man skal på en længere cykeltur end man er vant til, eller hvis man beslutter sig for, at man skal træne mere end man plejer, så kan et par cykelhandsker fra Hirzl godt gå hen og bliver en af de bedre investeringer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.