Med sin klassiske sorte farve får du her en bremsekaliber, der passer til de fleste cykler. Denne hydrauliske Shimano Acera MT400 bremsekaliber kan bruges med bremseslanger af typen SM.BH59-JK-SS med lige slangetilpasni…
Læs mere
Vejl.: 239,00
DKK 209,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med sin klassiske sorte farve får du her en bremsekaliber, der passer til de fleste cykler. Denne hydrauliske Shimano Acera MT400 bremsekaliber kan bruges med bremseslanger af typen SM.BH59-JK-SS med lige slangetilpasning. Du kan bruge den både foran og bag på din cykel.

Anvendelse
Denne hydrauliske Shimano Acera BR-MT400 bremsekaliber kan anvendes både for og bag på din cykel. Kaliberen er designet til brug på trekking-bikes eller mountainbike-cykler, og der følger en Resin B01S bremseklods med i købet.

Specifikationer

  • Type: Shimano Acera BR-MT400 med Resin B01S bremseklods
  • Eksklusiv adapter
  • Materiale: Aluminium
  • Kaliberen er med 2 stempler
  • En vejs udluftning. Udluftningen foretages fra bunden mod toppen
  • Passer til bremseslange type SM-BH59-JK-SS med lige slangetilpasning
  • Anbefalede rotor: Shimano SM-RT54 eller SM-RT56
  • Farve: Sort

Montering
Bremsekaliberen monteres på for- eller baggaflen på cyklen og monteres med bolte eller i kombination med adapter for bremsekaliber.
Det anbefales at bruge følgende Shimano rotor til denne kaliber: SM-RT54 eller SM-RT56 men andre typer kan også anvendes.

Kvalitetsniveau
Shimano har en lang række forskellige komponentgrupper og dele, de er alle sammen listet op efter kvalitet og listen kan findes her.

Vedligeholdelse
Bremsekaliberen rengøres med sæbevand, isopropylalkohol eller en ren klud. Brug ikke de bremserengørings- eller støjdæmpningsmidler der findes i handlen, da de kan beskadige for eksempel pakningerne. Når cykelhjulet er afmonteret, anbefaler vi at du sætter afstandsstykker mellem bremseklodserne. Dette forhindrer stemplerne i at falde ud hvis bremsegrebet aktiveres.

 

 

EAN: 4550170621636

Ingen anmeldelser af dette produkt.