Denne lækre hue er perfekt til vinterens koldeste måneder. Huen er i en lækker kvalitet af 100% ren merinould og har indbygget pandebånd, i form af lækker vindtæt fleecefor, så &oslas…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne lækre hue er perfekt til vinterens koldeste måneder. Huen er i en lækker kvalitet af 100% ren merinould og har indbygget pandebånd, i form af lækker vindtæt fleecefor, så ørerne altid er optimalt beskyttet mod kulden. Huen er fra norske Ulvang som er kendt for deres uldprodukter og høje kvalitet.

Anvendelse
Huen er en del af Ulvangs "Rim" serie og er næsten uundværlig når kulden for alvor sætter ind. Huen er perfekt til både hverdagsbrug, samt til jægeren og fiskeren som bruger mange timer udendørs.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid - Vanilla
  • Materiale: 100% Merino uld For: 100% vindtæt polyester fleece
  • Blødt vindtæt fleece bånd indvendigt
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
"Rim" huen er en lækker vinterhue i god kvalitet og af 100% merinould.Huen har indbygget vindtæt pandebånd i lækker fleece, som giver ekstra beskyttelse af ørerne. Ved køb af "Rim", får du virkelig kvalitet til pengene og så er den tilmed Woolmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.