Lækker uldhue fra norske Ulvang. Huen er i en lækker kvalitet af 100% ren merinould og har indbygget bånd af lækker vindtæt fleecefor, til at beskytte dine ører mod kulden. Ulvang er kendt…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Lækker uldhue fra norske Ulvang. Huen er i en lækker kvalitet af 100% ren merinould og har indbygget bånd af lækker vindtæt fleecefor, til at beskytte dine ører mod kulden. Ulvang er kendt for deres lækre uldprodukter i højeste kvalitet og denne hue er bestemt ikke en undtagelse.

Anvendelse
Huen er en del af deres "Rim" serie og passer godt til vinterens koldeste måneder. Hvad enten du er vandrer, jæger eller lystfisker, vil denne beskytte dine ører 100% optimalt. Huen er også egnet til almindelig hverdagsbrug eller gåture i skoven.

Specifikationer:

  • Farve: Grå - Grey Melange
  • Materiale: 100% Merino uld For: 100% vindtæt polyester fleece
  • Blødt vindtæt fleece bånd indvendigt
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
"Rim" huen er en lækker vinterhue i god kvalitet og af 100% merinould.Huen har indbygget vindtæt pandebånd i lækker fleece, som giver ekstra beskyttelse af ørerne. Ved køb af "Rim", får du virkelig kvalitet til pengene og så er den tilmed Woolmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.