Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Norske Ulvang står bag denne lækre hue i en kvalitet af 100% ren uld. Huen har en flot koksgrå farve og et fint og tidløst design, som holder år efter år. Huen kan anvendes både som …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Norske Ulvang står bag denne lækre hue i en kvalitet af 100% ren uld. Huen har en flot koksgrå farve og et fint og tidløst design, som holder år efter år. Huen kan anvendes både som den er, eller med ombuk, så ørerne er fri. Helt perfekt til vinterens koldeste måneder.

Anvendelse
Om du er et aktivt friluftsmenneske eller bare ønsker at bruge huen til hverdag, så er denne helt perfekt. Huen kan både bruges som den er, samt med et ombuk, så ørerne er fri. Perfekt til jægeren, lystfiskeren og dig som bare gerne vil holde ørerne varme på gåturen.

Specifikationer:

  • Farve: Koksgrå - Charcoal Melange
  • Materiale: 100% uld
  • Rip strik
  • Oeko-Tex certificeret

Kvalitetsniveau
Her får du en utrolig lækker uldhue, i en kvalitet af 100% lækkert uld. Logoet er printet på læderstrop, som giver huen et mere eksklusivt look. Vi synes virkelig "Rav" huen er en super god hue til prisen og som et ekstra plus, er den Oeko-Tex certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.