"Rav" er navnet på denne lækre uldhue i ripstrikket kvalitet. Huens lækre design, gør den utrolig tidløs og den lækre kvalitet sikre, at du har lyst til at bruge den år efter år. Om du er et aktivt friluftsmenneske eller bare…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

"Rav" er navnet på denne lækre uldhue i ripstrikket kvalitet. Huens lækre design, gør den utrolig tidløs og den lækre kvalitet sikre, at du har lyst til at bruge den år efter år. Om du er et aktivt friluftsmenneske eller bare ønsker at bruge den til hverdag, så tør vi godt love, at "Rav" bliver et hit.

Anvendelse
"Rav" er en skøn uldhue, som kan anvendes til både hverdagsbrug samt aktive udendørs aktiviteter. Huen kan bruges som den er, men det er også muligt at bukke den op, så du har ørerne fri. Det smarte tidløse design gør, at "Rav" aldrig går af mode.

Specifikationer:

  • Farve: Grå - Grey Melange
  • Materiale: 100% uld
  • Rip strik
  • Oeko-Tex certificeret

Kvalitetsniveau
Her får du en utrolig lækker uldhue, i en kvalitet af 100% lækkert uld. Logoet er printet på læderstrop, som giver huen et mere eksklusivt look. Vi synes virkelig "Rav" huen er en super god hue til prisen og som et ekstra plus, er den Oeko-Tex certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.