Denne lækre "Rav" hue er fra norske Ulvang og kommer i en lækker kvalitet af 100% ren uld. Huen egner sig perfekt til både hverdagsbrug samt til aktive udendørsaktiviteter. Huen er super komfortabel, og kan både bruges som de…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne lækre "Rav" hue er fra norske Ulvang og kommer i en lækker kvalitet af 100% ren uld. Huen egner sig perfekt til både hverdagsbrug samt til aktive udendørsaktiviteter. Huen er super komfortabel, og kan både bruges som den er eller ombukket, så ørerne er fri. En lækker blød hue, som med garanti vil holde dine ører varme.

Anvendelse
"Rav" er både egnet til hverdagsbrug, samt til aktive friluftsmennesker på farten. Huen kan bruges som den er eller ombukket så ørerne er fri.

Specifikationer:

  • Farve: Blå - Navy  Melange
  • Materiale: 100% uld
  • Rip strik
  • Oeko-Tex certificeret

Kvalitetsniveau
Her får du en utrolig lækker uldhue, i en kvalitet af 100% lækkert uld. Logoet er printet på læderstrop, som giver huen et mere eksklusivt look. Vi synes virkelig "Rav" huen er en super god hue til prisen og som et ekstra plus, er den Oeko-Tex certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.