Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Hamna er navnet på denne lækre strikhue fra Ulvang. Huens strikkemetode gør, at omkredsen på huen ikke vil ændre sig under brug og den bibeholder derfor den samme pasform i længden. Den l&…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Hamna er navnet på denne lækre strikhue fra Ulvang. Huens strikkemetode gør, at omkredsen på huen ikke vil ændre sig under brug og den bibeholder derfor den samme pasform i længden. Den lækre uldkvalitet gør, at huen er yderst anvendelig på vandreturen samt til andre udendørs aktiviteter i årets koldeste måneder..

Anvendelse
Denne lækre hue er til brug i hverdagen og egner sig særdeles godt til vintermånederne og minusgrader. Er du den aktive vandre, fisker eller jæger, vil Hamna også være det ideelle valg, da ulden sikrer dig i mod kulden i alt slags vejr.

Specifikationer:

  • Farve: Pink - Beetroot
  • Materiale: 100% Merino uld For: 92% Viscose, 8% elastan
  • Loose fit design
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
Hamna huen er en lækker vinterhue i god kvalitet, og af 100% uld. Huens strikkemetode gør, at huen ikke udvidder sig i omkredsen under brug. Ved køb af Hamna, får du virkelig kvalitet til pengene. Huen er tilmed Woolmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.