Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Hamna er navnet på denne lækre hue fra norske Ulvang. Huen er i en lækker kvalitet og er strikket i 100% merinould. Den lækre strikkemetode sikre, at huens omkreds ikke bliver udvidet under brug. Hvis …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Hamna er navnet på denne lækre hue fra norske Ulvang. Huen er i en lækker kvalitet og er strikket i 100% merinould. Den lækre strikkemetode sikre, at huens omkreds ikke bliver udvidet under brug. Hvis du er til vandreture, jagt eller andre udendørs aktiviteter, så er Hamna huen virkelig ideel. 

Anvendels
Huen er velegnet til hverdag i årets koldeste måneder, men kan sagtens pakkes i tasken til både vandreturen, fisketuren og andre udendørsaktiviteter. Huen er i en lækker og let kvalitet, som både kan bruges ovenpå hovedet og trækkes helt ned over ørerne.

Specifikationer:

  • Farve: Blå - Mosaic Blue
  • Materiale: 100% Merino uld For: 92% Viscose, 8% elastan
  • Loose fit design
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
Hamna huen er en lækker vinterhue i god kvalitet, og af 100% uld. Huens strikkemetode gør, at huen ikke udvidder sig i omkredsen under brug. Ved køb af Hamna, får du virkelig kvalitet til pengene.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.