Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Lækker Polyknit løbehue fra Odlo, der åbner op for mange muligheder for anvendelse. Løbehuen fra Odlo serverer en optimal varmeisolering ved beklædning, så dit hoved ikke bliver udsat for…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 170,00 Før 129,00
DKK 116,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Lækker Polyknit løbehue fra Odlo, der åbner op for mange muligheder for anvendelse. Løbehuen fra Odlo serverer en optimal varmeisolering ved beklædning, så dit hoved ikke bliver udsat for kulde. Huen giver dog samtidig en høj åndbarhed, så der hovedet kan forblive tempereret. Huen beskytter desuden mod hård vind og er lavet med flade syninger for at give et højt niveau af komfort.

Anvendelse
Polyknit Warm fra Odlo er perfekt til dit arsenal af løbeudstyr, der optimerer din løbetur. Denne løbehue åbner op for mange typer af anvendelser, og kan bruges i alt slags klima grundet de alsidige specifikationer.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Materiale: 87% polyester og 13% elastan
  • Hurtigtørrende
  • Isolerende
  • Åndbar
  • Blød
  • Elastisk

Kvalitetsniveau
Odlo er et meget anerkendt mærke, når det kommer til frilufts- og sportsudstyr. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til amatører og professionelle, hvor de har fokuseret på komfort og funktionalitet. Mærket drives en filosofi om, at kunden altid skal være et skridt foran efter køb.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne hue fra Odlo ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer og levetid bevares. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.