Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Hue fra Montane i et flot design, der holder dig varm og komfortabel igennem hele vinteren. Windjammer Halo Beanie er udviklet med en meget let vægt på 74 gram, der fås ved stofblandingen af merino uld og ak…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 249,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Hue fra Montane i et flot design, der holder dig varm og komfortabel igennem hele vinteren. Windjammer Halo Beanie er udviklet med en meget let vægt på 74 gram, der fås ved stofblandingen af merino uld og akryl. Ører og pande bliver holdt varme vha. et pandebånd af Gore Windstopper, der samtidig giver en vindtæt effekt. Brugeren får dermed en perfekt hue til vinteren.

Specifikationer

  • Farve: Sort/Rød - Black/Sedona Red
  • Materialer: 50% merino uld 50% akryl
  • Gore Windstopper pandebånd indvendigt
  • Vindtæt omkring pande og ører
  • Vægt: 74 g

Kvalitetsniveau
Montane leverer altid kvalitetsprodukter til sine kunder, hvor alsidigheden altid er i top. Firmaet har mere end 21 års erfaring med udvikling af produkter til kunder, hvor komfort og funktionalitet altid har været første prioritet. Dette betyder, at kunden altid kan være tryg ved køb af produkter fra Montane.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne hue ved 30 graders skånevask, hvor man benytter sig af vaskemiddel til finvask. Dette vil give det bedste resultat, hvor huens levetid samtidig optimeres.

Ingen anmeldelser af dette produkt.