Vindtæt og let hue til vinteren fra Montane, der nok skal holde dit hoved varmt og behageligt under den kolde sæson. Med en let vægt på kun 74 gram og en stof af merino uld og akryl, giver Windjammer H…
Læs mere
Tilbudet udløber 31-12-2020
Vejl.: 249,00 Før 249,00
DKK 149,40
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Vindtæt og let hue til vinteren fra Montane, der nok skal holde dit hoved varmt og behageligt under den kolde sæson. Med en let vægt på kun 74 gram og en stof af merino uld og akryl, giver Windjammer Halo Beanie gode forudsætninger for et varmt hoved. Et Gore Windstopper pandebånd er udviklet inde i huen, så dine ører og pande bliver holdt varme og vindtætte. Huen er dermed det ideelle valg til en kold vinter.

Specifikationer

  • Farve: Lilla/Rød - Saskatoon Berry/French Berry
  • Materialer: 50% merino uld 50% akryl
  • Gore Windstopper pandebånd indvendigt
  • Vindtæt omkring pande og ører
  • Vægt: 74 g

Kvalitetsniveau
Montane leverer alsidige og holdbare friluftsprodukter til både redningshold, amatører og professionelle sportsudøvere. Holdbarhed, beskyttelse og alsidighed er altid første prioritet, når Montane designer produkter. Kunden kan derfor altid være tryg ved køb af produkter fra Montane.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne hue ved 30 graders skånevask, hvor der bliver brugt vaskemiddel til finvask. Dette vil give huen en længere levetid. Det anbefales ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

EAN: 5055571776279

Ingen anmeldelser af dette produkt.