Merino Polyfiber Beanie er en flot og komfortabel hjelmhue fra Danske GripGrab, der passer perfekt under din cykelhjelm. Huen er lavet i en 50/50 kombination af yderst behagelig merinould og blød polyester. Sammen giver de to…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Merino Polyfiber Beanie er en flot og komfortabel hjelmhue fra Danske GripGrab, der passer perfekt under din cykelhjelm. Huen er lavet i en 50/50 kombination af yderst behagelig merinould og blød polyester. Sammen giver de to materialer en høj isoleringsevne og gør det nemt at holde varmen på årets kolde dage. Stoffet tillader samtidig hovedbunden at ånde frit og føles behageligt mod huden.

Anvendelse
Du får her en hjelmhue der er designet til at sidde under en cykelhjelm uden at gnave eller på anden måde genere dig. Huen kan naturligvis også anvendes til f.eks. løb eller andre udendørsaktiviteter, hvor det er vigtigt at holde varmen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Merinould 50%, Polyester 50%
  • Isolerende
  • Åndbar
  • Passer perfekt under hjelmen

Kvalitetsniveau
Lækker hjelmhue af god kvalitet. Åndbar og isolerende med flade sømme og en god pasform.

Vedligeholdelse
Hjelmhuen kan vaskes i maskine på 30 grader. Vi anbefaler at anvende et uld- eller sportsvaskemiddel. Hjelmhuen må ikke tørretumbles, stryges, bleges eller vrides.

Størrelse Omkreds i cm.
XS  51-54
S  54-57
M  57-60
L  60-63

Tilgængelige varianter

54-57 cm, 57-60 cm, 60-63 cm

Ingen anmeldelser af dette produkt.