Børn har brug for den største komfort og kvalitet når de leger ude i det fri- Denne service kan disse alsidige handsker tilbyde til kunden. Børnehandskerne er lavet af et slidstærkt materiale …
Læs mere
Didriksons HANDSKER BARN størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Børn har brug for den største komfort og kvalitet når de leger ude i det fri- Denne service kan disse alsidige handsker tilbyde til kunden. Børnehandskerne er lavet af et slidstærkt materiale på ydersiden, hvor materialet både er vind- og vandtæt. Derudover er handsken til børn også blevet tilføjet en ekstra forstærkning i håndfladerne med silikone, der dermed kan levere et ekstra stærkt greb. Børnehandskerne er desuden lavet med en varm foring af polyester, der kan yde den nødvendige varme og komfort til barnets hænder.

Anvendelse
Biggles Five Kids Gloves fra Didriksons kan give dit barn glæde og varme med disse handsker, hvor der uden problemer kan leges udenfor hele dagen. Handskerne kan benyttes i mange henseender, hvor de dog henvender sig bedst om vinteren, hvor de kan yde den nødvendige varme til dit barn. Handskerne kan desuden nemt klikkes på din jakke eller anden beklædning, så de også kan tages af uden du mister dem.

Specifikationer

  • Model: Biggles Five Kid's Gloves
  • Farve: Sort
  • Materiale: 100% Polyamid og 100% for af polyester
  • Vind og vandafvisende
  • Ekstra forstærkning i håndfladerne
  • Justerbar ved håndleddet
  • Kan fastgøres til alle Didriksons flyverdragter og vinterjakker
  • PFC-free

Kvalitetsniveau
Didriksons benytter sig af alle de elementer, der kan være med til at skabe et rum for høj kvalitet i deres produkter. Her bliver komfort og funktionalitet leveret direkte til brugeren igennem produkterne, hvor de rette materialer og teknologier bliver benyttet således, at brugerens daglige problemer og mangler nemt kan løses. Dette har givet dem en solid plads på det internationale marked, hvor talrige kunder er blevet stillet tilfredse. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Didriksons.

Vedligeholdelse
Disse handsker kan nemt vaskes i maskinvask ved 40 grader, hvor nemt kan benytte sig af sportsvaskemiddel. Dette vil sørge for den bedste vedligeholdelse af stoffets specifikationer, hvor en lang levetid samtidig kan optimeres. Dog anbefales det ikke, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.


Vejledende størrelsesguide Didriksons

(cm)
Alder / Størrelse 0-2 år 2-4 år 4-6 år 6-8 år 8-10 år
Håndlængde 9 11 12 14 15
Håndomkreds 11,5 13 14,5 15,5 16,5
Ingen anmeldelser af dette produkt.