2 anmeldelser
Dette er et cykelhorn til børnecykler. Det passer til styr der har en diameter på 21-23 mm. Hornet er designet i hvide og blå farver sammen med et Frost motiv ovenpå. Cykelhornets flotte design kan dermed være med til at gode…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 59,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette er et cykelhorn til børnecykler. Det passer til styr der har en diameter på 21-23 mm. Hornet er designet i hvide og blå farver sammen med et Frost motiv ovenpå. Cykelhornets flotte design kan dermed være med til at gode forudsætninger for en sikker færdsel, hvor designet også gør cyklen flot.

Anvendelse
Dette cykelhorn giver flotte tendenser til barnet, så det kan være sjovt at cykel på cyklen. Du skal anvende skruetrækker for at montere cykelhornet, og der medfølger beslag og skruer til dette. 

Specifikationer

  • Farve: Hvid og blå
  • Frost motiv
  • Inklusiv beslag og skruer 
  • Passer til styr med diameter 21-23 mm.

Kvalitetsniveau
Dette cykelhorn giver et godt og højt signal, og er lavet i et flot design, hvor hornet nemt og hurtigt kan monteres på cyklens styr.

Vedligeholdelse
Frozen cykelhornet kræver ingen vedligeholdelse. Du kan med fordel efterspænde monteringsskruerne i ny og næ, så den altid sikker sikkert og godt fastspændt.

EAN: 3496272400407

01-04-2019
Cyklen er fin og hurtig levering så meget tilfreds 😀
12-07-2017
Hornet virker lidt langsomt forstået på den måde, at det tager lang tid, inden gummikuglen bliver fyldt med luft igen.