Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Ønsker du at holde formen ved lige, når vejret er dårligt, så er denne Tacx Vortex Smart Hometrainer det helt ideelle valg til dig. Med en hometrainer har du altid muligheden for at koble cyklen p&ari…
Læs mere
Vejl.: 3459,00
DKK 2.999,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Ønsker du at holde formen ved lige, når vejret er dårligt, så er denne Tacx Vortex Smart Hometrainer det helt ideelle valg til dig. Med en hometrainer har du altid muligheden for at koble cyklen på og fuldføre din træning, uanset vind, vejr og vejforhold. Denne Vortex Hometrainer er en interaktiv smart træner, som har mange geniale funktioner, herunder blandt andet elektro bremse samt opkobling til software. Denne Tacx Vortex Smart Special Edition sikrer dig opkobling uanset om det er på Tacx software eller på trejdeparts software, såsom BKOOL eller andre, og dermed har mulighed for at træne mod eller med dem.

Anvendelse
Når det ikke er cykelvejr, så kan du i ro og mag sidde indendørs og træne så længe som du har lyst til uden dårlig samvittighed over, at du mister et træningspas. Med denne Vortex Hometrainer kan du opnå maksimal modstand på op til 950 Watt. Tacx Vortex hometraineren kan opkobles til software, således at du nemt og enkelt tilslutter den til Tacx apps eller tredjeparts software. På denne måde kan du vælge lige nøjagtig den software der passer bedst til din træning, dit tempo og temperament. Bemærk at denne bundle er uden Tacx' Upgrade Smart software, der dog kan tilkøbes separat.

Specifikationer

  • Farve: Hvid og blå
  • Kompatibel med 3. parts software
  • Ingen støj
  • Stand-alone funktion
  • Kommunikerer trådløst via ANT+ og Bluetooth
  • Modstand på op til 950 Watt
  • Vedligeholdelsesfri
  • Stigning op til 7%
  • Kassen indeholder: Vortex Smart hometrainer Incl. blok til forhjul, ANT+ antenne og 700x23c hometrainer dæk.

Kvalitetsniveau
Vortex traineren kommunikerer trådløst via ANT+ og Bluetooth ved hjælp af din smartphone eller tablet. Hometraineren har alt, hvad du skal bruge, når du ønsker at anvende den på iPad, iPhone, Android enheder samt PC. Dine ydelsesdataer kan ses på flere enheder på samme tid, eksempelvis på din smartphone, cykelcomputer og sportsur. Når hometraineren ikke er tilsluttet til en enhed, fungerer den som en træner; dette betyder at den opfører sig progressivt, således at når din hastighed stiger, så stiger modstanden også. Dermed kan du også anvende cykeltræneren i en stand-alone position. Vortex hometræneren kan både bruges til race og MTB cykler. Vi anbefaler altid, at man bruger en træningsmåtte til at skåne gulvet og til at holde sved væk.

Vedligeholdelse
Denne Tacx Vortex Smart hometrainer er vedligeholdelsesfri og kræver ingen særlig pleje, udover en rengøring engang imellem.

Ingen anmeldelser af dette produkt.