Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Tacx Bushido Smart hometrainer er en interaktiv træner med trådløs motorbremse. Med denne hometrainer behøver du ikke at ærgre dig over, at du mister et træningspas, du kan nemlig tr&aeli…
Læs mere
Vejl.: 4229,00
DKK 4.199,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Tacx Bushido Smart hometrainer er en interaktiv træner med trådløs motorbremse. Med denne hometrainer behøver du ikke at ærgre dig over, at du mister et træningspas, du kan nemlig træne når som helst og hvor som helst når du anskaffer dig denne. Ligesom de andre Tacx Smart hometrainere kommunikerer denne Bushido med ANT+ og Bluetooth, således at du kan koble dig på apps og styre din træning med hård hånd.

Anvendelse
Denne Bushido træner kan anvendes til race og MTB, vi anbefaler dog altid at man anskaffer sig et dæk, der passer særligt til hometrainere. Med denne Bushido Hometrainer kan du opnå maksimal modstand på op til 1400 Watt. Tacx Vortex hometraineren kan opkobles til software, sådan at du nemt tilslutter den til Tacx apps eller tredjeparts software, på denne måde kan du vælge lige nøjagtig den software der passer bedst til din træning, dit tempo og temperament. 

Specifikationer

  • Model: T2780
  • Farve: Sort
  • Støjsvag
  • Stand-alone funktion
  • Kommunikerer trådløst via ANT+ og Buetooth
  • Modstand på op til 1400 Watt
  • Vedligeholdelsesfri
  • Stigning og hældning: op til 15%
  • Kassen indeholder: Bushido Smart hometrainer, blok til forhjul, Quick release (5 mm)

Kvalitetsniveau
Når din Bushido hometrainer er tilsluttet en app, kan du se dine ydelsesdataer på flere enheder på samme tid, det kan eksempelvis være på din smartphone, tablet eller dit sportsur. Denne hometrainer kommunikeret trådløst via ANT+ eller Bluetooth gennem din smartphone eller tablet. I stedet for tilslutning til computer, kan du nemt og enkelt koble dig på Tacx apps og starte din træning. Bushido hometrainer er udstyret med en trådløs motorbremse, som giver en maksimal modstand på op til 1400 Watt, det sikrer dig en jævn pedalering, selv under stejle stigninger. Når hometraineren ikke er tilsluttet til en enhed, fungerer den som en træner; dette betyder at den opfører sig progressivt, således at når din hastighed stiger, så stiger modstanden også. Dermed kan du også anvende cykeltræneren i en stand-alone position.

Vedligeholdelse
Denne Bushido homatrainer er vedligeholdelsesfri, den kræver kun en våd klud efter behov.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.