Kinetic har opdateret deres populære Rock and Roll Smart fluid-trainer, så den ikke alene er verdens eneste frit bevægelige fluid-trainer men også har indbygget app-tilgang via ANT + ™, ANT + &tr…
Læs mere
Vejl.: 3875,00
DKK 3.699,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Kinetic har opdateret deres populære Rock and Roll Smart fluid-trainer, så den ikke alene er verdens eneste frit bevægelige fluid-trainer men også har indbygget app-tilgang via ANT + ™, ANT + ™ FE-C og Bluetooth®. Det betyder, at du kan få en utrolig ægte simuleret cykeloplevelse, med en cykel der svinger fra side til side, så det føles som om du kører på landevejen. Sammen med denne smart trainer får du en måneds gratis abonnement på Premium Smart pakken i Kinetic Fit, så du kan teste, om app'en er noget for dig.

Anvendelse
Da Rock and Roll Smart 2 hometraineren nu har fået ANT+ forbindelse, kan du nu overføre data fra din træning direkte til din cykelcomputer fra f.eks. Garmin. Den nøjagtigt kalibrerede fluid modstandsenhed i hometraineren giver dig en naturlig modstand, der justeres efter hvor meget du træder igennem. Dvs. at du ikke behøver justere modstanden via en app, men i stedet kan koncentrere dig om at cykle.

Specifikationer

  • Inkluderer frit 1 måneds abonnement til Premium Smart pakke i Kinetic Fit trænings app’en.
  • Kinetic trænere er kompatible med stort set alle cykler. For cykler med thru-bagaksel kræves Kinetic Traxle thru aksel-adapter.
  • Patenteret ramme simulerer den ægte fornemmelse af kørsel på landevej
  • Progressiv fluid modstand giver støjsvag realistisk kørsel
  • Passer på 22” til 29” hjulstørrelse
  • Stor diameter på rulle reducerer slid på dæk
  • Stabil, holdbar ramme
  • Gummibelagte, skridsikre fodstøtter
  • Kinetic kan sende dine resultater videre til trænings-apps (one way kommunikation)

Kvalitetsniveau
Denne hometrainers fluid modstandsenhed justerer automatisk modstanden, når du træner på den. Jor hurtigere du kører - jo større modstand. Traineren er lavet af lette men solide materialer, der har lang levetid, så du kan nyde godt af den i mange år. Rammen er stabil, så du ikke risikerer at vælte, og står sikkert fast med sine gummibelagte og skridsikre fodstøtter.

Vedligeholdelse
Du kan tørre denne hometrainer af med en fugtig klud, hvis den bliver snavset. Men ellers kræver den ingen særlig vedligeholdelse. Du kan samle dens ben, så den let kan være i et klædeskab, og med det store håndtag er det nemt at flytte den rundt i huset. For at beskytte gulvet under hometraineren mod sved og slid, kan du anskaffe en træningsmåtte.

EAN: 851061001884

Ingen anmeldelser af dette produkt.