Fra den nyeste generation af interaktive hometrainere fra Kinetic får du her den utroligt lækre Rock and Roll Control. Som noget nyt i forhold til sine forgængere er denne Rock and Roll Control hometrainet i…
Læs mere
Vejl.: 5899,00
DKK 5.499,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Fra den nyeste generation af interaktive hometrainere fra Kinetic får du her den utroligt lækre Rock and Roll Control. Som noget nyt i forhold til sine forgængere er denne Rock and Roll Control hometrainet i stand til at tilslutte sig din computer, tablet, telefon osv via ANT + ™, ANT + ™ FE-C og Bluetooth®. Du kan dermed benytte dig af træningsprogrammer som Kinetic Fit, Bkool, Swift, TrainerRoad, Rouvy, Kinomap og FulGaz.

Anvendelse
Med denne fikse hometrainer kan du flytte fornemmelsen af at træne udendørs ind i din stue, når vejret f.eks. bliver for voldsomt. Rock and Roll Control giver dig mulighed for at simulere modstand på op til 1800 Watt. Samtidig er den i stand til at svinge fra side til side med op til 10 grader, hvilket giver dig en naturlig og ægte cykelfornemmelse. Så du virkelig føler, at du cykler på Normandiets landeveje eller tonser op ad en bjergside i Alperne. 

Specifikationer

  • Kinetic træneren er kompatibel med stort set alle cykler. For cykler med thru-bagaksel kræves Kinetic Traxle thru aksel-adapter.
  • Max hældning: 10% - Max modstand: 1800 watt
  • Præcisions kalibreret modstand med +/- 5% nøjagtighed
  • Patenteret bevægelig ramme simulerer ægte følelse af landevejs træning
  • Kontrollerbar ydelse
  • Tilkobles til populære trænings software via ANT+™, ANT+™ FE-C og Bluetooth® FTMS
  • Tilkobles PC via USB port for pålidelig direkte tilslutning
  • Kontrolleret modstand simulerer ændringer i terrænet i trænings pas og virtuelle ruter
  • Passer på 22” til 29” hjulstørrelse (16” til 20” med adapter)

Kvalitetsniveau
Du får her et super kvalitetsprodukt fra Kinetic. Hometraineren er lavet af solide materialer, der kan klare mange års træning. Modstanden er præcisionskalibreret ned til +/- 5% nøjagtighed. Modstanden går op til 1800 Watt, så du virkelig kan få modstand - også selvom du er topatlet. Samtidig får du en virkelighedsnær oplevelse af landevejscykling indendørs.

Vedligeholdelse
Du kan tørre denne hometrainer af med en fugtig klud, hvis den bliver snavset. Men ellers kræver den ingen særlig vedligeholdelse. Du kan samle dens ben, så den let kan være i et klædeskab, og med det store håndtag er det nemt at flytte den rundt i huset. For at beskytte gulvet under hometraineren mod sved og slid, kan du anskaffe en træningsmåtte.

EAN: 851061001945

Ingen anmeldelser af dette produkt.