Når vinterkulden står for døren, og sne og slud fyger dig i ansigtet, er det rart at kunne flytte din cykeltræning indendørs med denne Kinetic Road Machine Control hometrainer. Med sit massive …
Læs mere
Vejl.: 4195,00
DKK 3.999,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Når vinterkulden står for døren, og sne og slud fyger dig i ansigtet, er det rart at kunne flytte din cykeltræning indendørs med denne Kinetic Road Machine Control hometrainer. Med sit massive svinghjul og lave støjniveau får du en yderst realistisk fornemmelse af landevejskørsel hjemme i din stue. Takket være den app-kontrollerede, interaktive modstand får du nøjagtige data af din træning og op til 1800 Watts modstand, så selv professionelle atleter kan få optimal træning på maskinen.

Anvendelse
Via ANT+™, ANT+™ FE-C og Bluetooth® kan du forbinde denne hometrainer til en lang række populære træningsapps såsom Kinetic Fit, Bkool, Swift, TrainerRoad og FulGaz. Du kan dermed sidde trygt derhjemme mens du konkurrerer med vennerne om hvem der først kan kravle op ad Alpe d'Huez eller først når Flandern rundt.

Specifikationer

  • Inkluderer frit 6 måneders abonnement til Premium Smart pakke i Kinetic Fit trænings app’en.
  • Kenetic trænere er kompatible med stort set alle cykler. For cykler med thru-bagaksel kræves Kenetic Traxle thru aksel-adapter.
  • Max modstand: 1800 watt
  • +/- 5% nøjagtighed
  • Kontrollerbar ydelse
  • Tilkobles til populære trænings software via ANT+™, ANT+™ FE-C og Bluetooth® FTMS
  • Tilkobles PC via USB port for pålidelig direkte tilslutning
  • Kontrolleret modstand simulerer ændringer i terrænet i trænings pas og virtuelle ruter

Kvalitetsniveau
Du får her en hometrainer i høj kvalitet til en favorabel pris. Hometraineren er kompatibel med et kæmpe udvalg af træningsapps og giver dig præcise målinger på din træning, så du kan optimere den bedst muligt. Det lave støjniveau vil være populært blandt familien og eventuelle underboer.

Vedligeholdelse
Du kan tørre denne hometrainer af med en fugtig klud, hvis den bliver snavset. Men ellers kræver den ingen særlig vedligeholdelse. Du kan samle dens ben, så den let kan være i et klædeskab, og med det store håndtag er det nemt at flytte den rundt i huset. For at beskytte gulvet under hometraineren mod sved og slid, kan du anskaffe en træningsmåtte.

 

 

EAN: 851061001938

Ingen anmeldelser af dette produkt.