Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Elite har udviklet en smart hometrainer RealTurbo Muin, som du her får inklusiv en Elite Misuro B+ ANT+ og Bluetooth fart-, kadance- og power-sensor. Med denne smarte hometrainer kan du udnytte 100% af den energi d…
Læs mere
Vejl.: 11199,00
DKK 4.499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Elite har udviklet en smart hometrainer RealTurbo Muin, som du her får inklusiv en Elite Misuro B+ ANT+ og Bluetooth fart-, kadance- og power-sensor. Med denne smarte hometrainer kan du udnytte 100% af den energi du ligger i dit tråd ved at udskifte baghjulet på din cykel med Turbo Muin og dermed opnå direkte træning uden støj, bort set fra den støj der kommer fra selve cyklen. Dette er den første træner med direkte transmission (direct drive) og integreret modstandsenhed med Fluid-teknologi og indvendigt svinghjul, som sikrer et rundt tråd præcis, som ved kørsel på vej uanset træningsform. Maskinen leverer progressiv modstand, der øges automatisk i takt med at hastigheden øges, idet træneren kører på væske. Dette gør modstanden i pedalerne hårdere jo mere energi du lægger i dine tråd. Du kan med denne hometrainer opnå et højt belastningsniveau og den er ideel i forbindelse med kadencetræning, kraft og sprint.

Anvendelse
Elite Misuro B+ er en ANT+ og Bluetooth fart, kadence og power sensor, der overvåger indendørs træningssessioner via smartphone, tablet, cykelcomputere eller kompatible GPS-enheder, når den er installeret på en Elite hometrainer. Misuro B + læser data baseret på den anvendte type træningsmaskine og bruger ANT + og Bluetooh Smart-protokoller, som er kompatible med mange enheder. Misuro B + sensoren, som er parret med My E-Training App, gør din Elite hometrainer til et avanceret digitalt instrument, der viser og styrer grundlæggende træningsdata. Opdag og udforske mulighederne i My E-Training App.

Specifikation:

 • Kører Swift
 • Stabil og fold bar ramme som kan foldes sammen og pakkes væk når den ikke bruges
 • Den første træner model med direktetransmission og integreret modstandsenhed med Fluid-teknologi
 • Yderst støjsvag: Du hører blot cyklens lyd
 • Indvendigt svinghjul, som sikrer et rundt tråd præcis som ved kørsel på vej uanset træningsform
 • Progressiv modstand, øges automatisk med hastighedenHøj belastning: ideel i forbindelse med træning på baggrund af kadence, kraft og sprint
 • Passer til landevejs og mountainbike cykler
 • Kompatibel med Shimano 9,10 og 11 gears kassette
 • 5mm stikaksel i diameter
 • Passer til 130 og 135mm nav bredde
 • Der kan tilkøbes kassettehus som passer til Campagnolo 10 og 11 gears kassette

Kvalitetsniveau
Elite leverer som sædvanlig et fantastisk produkt i høj kvalitet. Denne hometrainer giver dig automatisk mere modstand jo hårdere du træder i pedalerne. Samtidig er den nærmest lydløs, idet du kun oplever den lyd cyklen selv genererer.

For valg af konfigurering og ekstraudstyr henviser vi også til Elites hjemmeside.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.