Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Bkool Smart Go er en mindre version af Bkool Smart Pro træneren, hvor softwaren giver mulighed for at konkurrere mod andre cykelryttere samt en masse data såsom kadence, hastighed og puls frem på skærm…
Læs mere
Tilbudet udløber 14-11-2029
Vejl.: 2979,00 Før 2599,00
DKK 1.699,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Bkool Smart Go er en mindre version af Bkool Smart Pro træneren, hvor softwaren giver mulighed for at konkurrere mod andre cykelryttere samt en masse data såsom kadence, hastighed og puls frem på skærmen. En hometrainer er perfekt til brug i de kolde måneder, hvor det ikke lige er udendørscykling der trækker mest. Bkool Smart Go kan yde modstand op til 800 watt med en stigning på op til 8% og kan ved hjælp af quick release, bruges til alle hjulstørrelser. Ydermere har Smart Go et svagt støjniveau på 75 dB hvilket er med til at gøre oplevelsen endnu mere komfortabel.

Anvendelse
For at benytte denne hometrainer fra Bkool, skal du tilslutte træneren til din computer, iPad eller smartphone via Bluetooth eller ANT+ samt downloade appen fra bkool.com, og du er klar til at komme i gang. En hometrainer anvendes af cykelentusiaster, der om vinteren ikke kan cykle udendørs eller dig der ønsker at konkurrere mod andre. Smart Go kan anvendes til alle hjulstørrelser

Specifikationer

 • Farve: Hvid
 • Vægt: 9,85 kg.
 • Støjniveau: 75 dB
 • Kan yde modstand op til 800 watt
 • Simulering af stigninger op til 8%
 • Trådløs ANT+
 • Bluetooth Smart
 • Quick release
 • Kan benyttes med alle hjulstørrelser
 • Inklusiv 3 måneders Premium Bkool abonnement
 • Kassen indeholder: Hometrainer inkl. motor, quick release, forhjulsstøtte og Bkool Premium abonnement i 3 måneder

Montering
BKOOL Smart Go Hometrainer er let at samle samt montere cyklen i. Udskift din egen quick release den der hører med fra BKOOL. Appen downloades og sættes op. Det er altid en god ide at bruge en træningsmåtte under din hometrainer, da gulvet beskyttes og støjen dæmpes endnu mere.

Kompatibilitet
Der skal være visse specifikationer i orden på din tablet, Mac eller PC, når du skal parre den med et produkt fra Bkool. Disse krav og specifikationer har vi oplistet nedenunder således, at du kan være opmærksom på hvad, du skal bruge på dit apparat:

PC: Windows 7-64 bits eller nyere, 4GB RAM, Dual Core Processor med 2GB HD fri plads

IOS: iPad Air, iPad Mini2 med IOS 9.0 eller nyere

Mac: OSX 10.8, 4GB RAM med 2GB HD fri plads

Android: Android 4.3, 1GB Ram

Kvalitetsniveau
Med Bkool Smart Go har du mulighed for at træne med vennerne, heppe på hinanden via voice-chatten, og du kan løbende se både watt, kadence, hastighed og stigningsprocent. Derudover har du også mulighed for at se hvor meget du har kørt og hvor mange km du har tilbage. Smart Go er en god og funktionel hjemmetræner til en meget fornuftig pris, som inkluderer 3 måneders Premium Bkool abonnement, der kan forlænges hvis det ønskes.

Vedligeholdelse
Bkool Smart Go Hometrainer kræver ingen særlig vedligeholdelse, men kan tørres over med vand og sæbe efter behov.

11-02-2018
03-01-2018