Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Med Bkools nye Smart Bike får du en helt igennem fantastisk fitnesscykel af høj kvalitet til dit hjem. Cyklen sluttes til internettet, og du kan bruge dit TV, en tablet, computer eller telefon som skærm, n&…
Læs mere
Vejl.: 9999,00
DKK 9.999,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med Bkools nye Smart Bike får du en helt igennem fantastisk fitnesscykel af høj kvalitet til dit hjem. Cyklen sluttes til internettet, og du kan bruge dit TV, en tablet, computer eller telefon som skærm, når du træner. I modsætning til de larmende fitness-cykler du sikkert kender, er Smart Bike nærmest lydløs, da modstanden ikke leveres gennem en rem eller en kæde men derimod ved hjælp af magnetisme.

For at give dig en endnu mere realistisk følelse af at køre på en rigtig cykel, er Smart Bike udstyret med virtuelle gear-skiftere. Og for at gøre din træning ekstra spændende, er Bkools Smart Bike udstyret med markedets måske mest avancerede simulator, der giver dig mulighed for at køre med og mod andre Bkool-brugere på op mod 2 millioner forskellige ruter fordelt over hele verden. Der er både ruter i video, 3D og som kort, så du kan vælge din foretrukne træningsmetode, og flere ruter kan skifte mellem alle tre visningsformer.

Sammen med Bkools Smart Bike får du 3 måneders gratis medlemskab af Bkool Premium simulator. Fitnesscyklen giver dig adgang til specielle træningssessions, der tilpasses dine behov, ligesom du får mulighed for at designe dine egne ruter. For eksempel kan du synkronisere din Bkool-konto med din Garmin eller Strava-konto, hvorefter data fra dine udendørstræninger automatisk bliver konverteret til 3D-animerede ruter til din Bkool Smart Bike. For at tilfredsstille det indre konkurrencemenneske, kan du deltage i ligaer, hvor du konkurrerer med andre brugere. Bkool har verdensomspændende events, som du kan deltage i.

Anvendelse
Når du begynder at bruge din Bkool Smart Bike, kan du med fordel starte med at køre en FTP-test i simulatoren. Det tager 5-20 minutter, og testen fortæller fitnesscyklen hvordan dit niveau ligger, så den kan tilpasse din træning til dit niveau, hvorved du hurtigere når dine træningsmål.
Smart Biken indstiller automatisk modstanden i pedalerne efter dit niveau. Hvis du ønsker at kontrollere modstanden manuelt, kan du let gøre det ved hjælp af Bkools Remote app, hvor du skruer op og ned for modstanden ved en simpel berøring. Du kan downloade appen via Apples App-store eller Google Play.
For at få mest ud af din træning kan du med fordel opgradere pedalerne, til den type klikpedal du er vant til at benytte på landevejen.

Specifikationer

Farve: Sort med gule detaljer
Højde: 860 mm
Længde: 1440 mm
Modstand: System af permanente magneter. Ingen friktion. 1500 forskellige indstillinger
Strøm: 850W ved 90 rpm / 1500W ved 120 rpm
Forbindelse: Wireless ANT+, Bluetooth Smart
Transmission: Poly-V belt. Fuldkommen lydløst
Vægt: 45 kg. Yderst stabil
Firmware: Kan opdateres online. Ingen kabler nødvendige for at opdatere.
Sædejustering: I højden
Styr-justering: I højden og i længden
Kompatible simulatorer: Bkool Cycling Simulator (inkluderet), Bkool Remote Control (gratis dowload)
Hjertesensor: Kompatibel med alle ANT+ eller Bluetooth hjertesensorer. 


Kvalitetsniveau
Det burde næsten ikke være nødvendigt at sige, men med Smart Bike fra Bkool får du virkelig top kvalitet til din hjemmetræning. Når Bkool siger, at deres nye fitnesscykel er smart, så mener de det. Det er den eneste fitnesscykel af sin slags, der selv justerer modstanden i pedalerne efter dit niveau. Hvis du f.eks. deltager i en online workout-session vil modstanden automatisk blive højere og lavere alt efter hvilken trænings-zone du befinder dig i, ligesom modstanden vil skifte i forhold til hvor stor en højdestigning du passerer under et simuleret cykelløb.

Kompatibilitet
Man skal være opmærksom på, at der kræves visse specifikationer fra din tablet, Mac eller PC, når det skal fungere sammen med et produkt fra Bkool. Disse krav har vi oplistet i forhold til apparat nedenunder:

PC: Windows 7-64 bits eller nyere, 4GB RAM, Dual Core Processor med 2GB HD fri plads

IOS: iPad Air, iPad Mini2 med IOS 9.0 eller nyere

Mac: OSX 10.8, 4GB RAM med 2GB HD fri plads

Android: Android 4.3, 1GB Ram

Vedligeholdelse
Du kan rengøre denne Smart Bike med en stofklud døbbet i vand eller en let sæbeopløsning. Sørg altid for, at cyklen er frakoblet strøm, når du rengør den, og undgå at få vand eller sæbe i strømførende dele samt hjulet.

 

Skulle du være så uheldig at hometraineren bliver defekt?
Al henvendelse vedrørende reklamation af en Bkool Fitness bike, skal foregå direkte gennem Wahoo. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig videre via dette link: https://support.bkool.com/hc/en-us. Vi gør opmærksomt på, at kommunikationen med Bkool skal foregå på engelsk eller spansk. (Vores egen kundeservice hjælper dig selvfølgelig gerne, såfremt du ikke har mulighed for at kommunikere på disse sprog).

03-12-2018
Jeg måtte selv bore huller op for at montere bolte på støttebenet i bunden. Jeg måtte justere svinghjulet. Larmede kraftigt ved stor belastning. Jeg troede det var et kvalitetsprodukt. Har prøvet en tur på Alpe d huez.. ser ud til at virke ok.
03-11-2018
03-10-2018
Cyklen er fint, men virket før efter at Bkool have opdateret deres software, og så er lidt slør i styrpinden selvom man stammer godt til.