Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne nippelnøgle fra Atredo er fremstillet med 8 kæber. Det gør det muligt for dig at anvende nippelnøglen til alle de kendte nippelstørrelser, der benyttes på cykelhjul. Den universel…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 19,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne nippelnøgle fra Atredo er fremstillet med 8 kæber. Det gør det muligt for dig at anvende nippelnøglen til alle de kendte nippelstørrelser, der benyttes på cykelhjul. Den universelle nippelnøgle er fremstillet i stål, så den kan holde til den belastning den nødvendigvis vil blive udsat for.

Anvendelse
Denne Atredo nippelnøgle gør det muligt for dig at foretage justeringer og opstramninger af egerne på din cykels hjul. Dermed bliver montering og vedligeholdelse af cyklens hjul og eger nemt og komfortabelt.

Specifikationer

  • Materiale: Stål
  • Farve: Sølv

Kvalitetsniveau
Atredo er vores eget mærke, hvilket vi er meget stolte af. Vi forsøger at kombinere komfort og funktionalitet med vores produkter, så brugeren kan bibeholde et optimalt niveau. Vi forsøger desuden at tilbyde produkter, der opfylder de mangler og problemer, kunden måtte sidde med, så cykelturen kan blive en god oplevelse. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atredo.

28-01-2019