Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne hjulopretter fra Atredo, får du professionel kvalitet til en overskuelig pris. Opretteren kan benyttes til at alle cykelhjul fra størrelse 20" til 29". Du kan desuden bruge opretteren til at oprette thr…
Læs mere
Vejl.: 1899,00
DKK 1.199,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne hjulopretter fra Atredo, får du professionel kvalitet til en overskuelig pris. Opretteren kan benyttes til at alle cykelhjul fra størrelse 20" til 29". Du kan desuden bruge opretteren til at oprette thru-aksel-nav i størrelsen 10 til 20 mm. Med denne hjulopretter får du en meget nøjagtig måling, der gør dig i stand til at foretage en præcis og korrekt opspænding af egerne på dit cykelhjul. 

Anvendelse
Denne hjulopretter fra Atredo er designet, så den kan monteres på en arbejdsbænk eller skrues fast i et gulv ved hjælp af skruer i hvert hjørne af bundpladen.

Specifikationer

  • Passer til hjul størrelse 20" til 29"
  • Passer til thru-aksel-nav mellem 10 og 20 mm
  • Kan monteres på bænk

Kvalitetsniveau
Atredo har fået denne hjulopretter produceret i professionel kvalitet. Dvs at den kan klare de nødvendige belastninger og måle præcist. Som med Atredos andre produkter får du god kvalitet til en yderst favorabel pris.

Vedligeholdelse
Denne hjulopretter kræver ingen nærmere vedligeholdelse. Sørg blot for at holde den ren for eventuelt snavs med en fugtig klud og giv alle bevægelige dele en dråbe olie i ny og næ.

Ingen anmeldelser af dette produkt.