Atredo leverer med Superlight et virkelig let kvalitetshjul i 3K carbon. Hjulet er samtidig yderst robust, og har den stivhed, du kan forvente af et godt trænings- og konkurrencehjul for den kræsne rytter. Derudov…
Læs mere
DKK 4.999,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Atredo leverer med Superlight et virkelig let kvalitetshjul i 3K carbon. Hjulet er samtidig yderst robust, og har den stivhed, du kan forvente af et godt trænings- og konkurrencehjul for den kræsne rytter. Derudover har hjulene en glimrende rulleevne og minimal rullemodstand takket være deres F2-R4 lejer. Det betyder, at du får optimal ydelse ud af den energi du lægger i din cykling.

Anvendelse
Dette ekstremt lette cykelhjulssæt er det ideelle valg for dig der kører MTB og gerne vil have en kvalitetshjul til både konkurrence og træning. Du får et superlet hjulsæt der samtidig er stift. Denne kombination er ideel for dig der gerne vil køre hurtigt. Hjulsættet er udviklet til brug med skivebremser. Denne XD-version passer til 12 speed gear.

Specifikationer:

  • Størrelse: 29"
  • Fælg: Carbon 3K twill med Atredo logo. Dobbeltbundet, Clincher. Matsort
  • Fornav: Alu med carbon. F15 100 mm. F2-R4 lejer, 28 huller
  • Bagnav: Alu med carbon. R12 142 mm. F2-R4 lejer. Kassettehylster passer XD 12 speed, 28 huller
  • Fælgdimensioner: 25 mm i bredden og 30 mm i højden
  • Eger: 14G Rustfri Pro, Flade med bøjet hovede. Ultralight
  • Stikaksler: Medfølger
  • Vægt: 1,65 kg (sæt 29")

Kvalitetsniveau
Dette lækre sæt hjul fra Atredo er lavet til dig der søger et cykelhjul af høj kvalitet. Hjulet er lavet af ultralet carbon med aluminium-nav for at holde vægten nede, men samtidig gøre hjulet robust.

Vedligeholdelse
Du bør rengøre dit hjul efter endt cykling, da dette forlænger hjulets levetid. Anvend gerne et særligt rengøringsmiddel til cykelvask, for den bedst mulige effekt.

EAN: 5712934005437

Ingen anmeldelser af dette produkt.