Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Cykler du MTB, har du brug for et solidt hjul, der kan klare de udfordringer, du udsætter din cykel for, når du går offroad. Det får du med dette 27,5" Atredo MTB-hjul, der passer til MTB-cykler med ka…
Læs mere
DKK 549,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Cykler du MTB, har du brug for et solidt hjul, der kan klare de udfordringer, du udsætter din cykel for, når du går offroad. Det får du med dette 27,5" Atredo MTB-hjul, der passer til MTB-cykler med kassettekrans til 8-11 speed. Stive og solide hjul giver dig en glimrende kraftoverførsel og forbedrede køreegenskaber. Sammen med hjulsættet får du et sæt quick release stikaksler, der gør det nemt at tage hjulene af, hvis du f.eks. skal transportere cyklen. Fælgbåndet er af høj kvalitet, og dermed med til at beskytte slangen mod eventuelle ujævnheder inde i fælgen.

Anvendelse
Dette Atredo-hjulsæt er designet til brug på 27,5" mountaibike-cykler med kassettekrans til 8-11 speed. Hjulet er i en klassisk sort farve med et gråt Atredo-logo.  

Specifikationer:

  • Farve: Sort med gråt Atredo logo
  • Nav: Aluminium, til skivebremser, Kassettehylster til 8-11 speed kassettekrans
  • Navbredde: Front 100 mm / bag 135 mm
  • Fælg: 27,5" dobbeltbundet aluminium 20 mm matsort, 32 huller
  • Eger: 14G stål, runde, 32 stk
  • Vægt: 2,21 kg (26" størrelse)

Kvalitetsniveau
Her får du et glimrende sæt solide cykelhjul til en yderst konkurrencedygtig pris. Atredo lever billige kvalitetsvarer, der kan bruges af både professionelle og amatører.

Vedligeholdelse
Du bør rengøre disse cykelhjul med jævne mellemrum. Sørg for at rense dem for snavs og mudder efter hver cykeltur for at forlænge deres levetid længst muligt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.