Her får du et sæt smarte Atredo hjul, der passer til en 24" MTB-cykel med kassettekrans. Hjulene er stive og solide, så du får en god kraftoverførsel og en forbedrede køreegenskaber. S&ae…
Læs mere
DKK 399,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du et sæt smarte Atredo hjul, der passer til en 24" MTB-cykel med kassettekrans. Hjulene er stive og solide, så du får en god kraftoverførsel og en forbedrede køreegenskaber. Sættet inkluderer stikaksler med quick release, så du nemt og hurtigt kan tage hjulet af - f.eks. under transport. Desuden er der fælgbånd af høj kvalitet i fælgene. Det betyder at slangen er beskyttet mod eventuelle ujævnheder i fælgen.

Anvendelse
Du kan bruge dette solide hjulsæt på 24" mountaibike-cykler med kassettekrans. Hjulet er i en klassisk sort farve med et gråt Atredo-logo.  

Specifikationer:

  • Farve: Sort med gråt Atredo logo
  • Nav: Aluminium, til skivebremser, Kassettehylster til 8-11 speed kassettekrans
  • Navbredde: Front 100 mm / bag 135 mm
  • Fælg: 24" dobbeltbundet aluminium 20 mm matsort, 32 huller
  • Eger: 14G stål, runde, 32 stk
  • Vægt: 2,21 kg (26" størrelse)

Kvalitetsniveau
Her får du et glimrende sæt solide cykelhjul til en yderst konkurrencedygtig pris. Atredo lever billige kvalitetsvarer, der kan bruges af både professionelle og amatører.

Vedligeholdelse
Du bør rengøre disse cykelhjul med jævne mellemrum. Sørg for at rense dem for snavs og mudder efter hver cykeltur for at forlænge deres levetid længst muligt.

 

 

 

EAN: 5712934005369

Ingen anmeldelser af dette produkt.