Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne lækre balaklava er fra norske Ulvang, og i en lækker tynd kvalitet af 100% merinould. Huen har uldens gode egenskaber, i form afsved- og temperaturregulerende effekt og virker desuden antibakteriel. Huen er …
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne lækre balaklava er fra norske Ulvang, og i en lækker tynd kvalitet af 100% merinould. Huen har uldens gode egenskaber, i form afsved- og temperaturregulerende effekt og virker desuden antibakteriel. Huen er perfekt til al udendørsaktivitet, hvor du har brug for en let beskyttelse af ansigtet.

Anvendelse
Denne balaklava er virkelig lækker og alsidig i sin anvendelighed. Den er god under alle former for hjelme, hvad enten det er på cykel eller knallert og fungerer også godt som elefanthue, til de store børn under cykelhjelmen. På vinterens koldeste dage kan det være lækkert at have ansigtet dækket ind, for at beskytte mod sne og slud.

Specifikationer:

  • Farve: Sort - Black
  • Materiale: 100% Merino uld
  • Holder pasformen
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau Denne lækre balaklava er i en lækker tynd kvalitet af 100% ren merinould. Huen har desuden uldens gode egenskaber, som antibakteriel og svedtransporterende effekt. Huen har en god finish, fine syninger og er Wollmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.