4 anmeldelser
Denne Thermo Balaclava hjelmhue fra Sensor,  sørger for at beskytte ører, hals og pande mod hård vind og kulde. Denne hue er designet i en anatomisk korrekt pasform, hvilket sikrer dig høj komf…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne Thermo Balaclava hjelmhue fra Sensor,  sørger for at beskytte ører, hals og pande mod hård vind og kulde. Denne hue er designet i en anatomisk korrekt pasform, hvilket sikrer dig høj komfort på din cykeltur, eller når du står på ski.

Anvendelse
Balaclavaen er ideel til skiløb eller cykling i kold hård vind. Hjelmhuen er yderst behagelig at have på, og bliver hvor den skal under hele træningen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 100% polyester
  • Thermo
  • Flade søm
  • Anatomisk korrekt pasform

Kvalitetsniveau
Ønsker du en hjelmhue i en super god kvalitet, som isolerer og holder dig varm under hele din træning. Så er denne balaclava lige noget for dig. Sømmene i denne Balaclava er flade, og eliminerer derfor gener og hudirritation. Med denne balaclava er du altid sikret en behagelig træning.

Vedligeholdelse
Hjelmuen kan maskinvaskes på 40 grader, og bør vaskes med tøj af samme farve. Hjelmhuen må ikke tørretumbles eller stryges. Vi anbefaler du anvender et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden.

Vejledende størrelsesguide
Medium svarer til en hovedomkreds på 52-57 cm.
Large svarer til en hovedomkreds på 58-62 cm.

13-01-2019
10-12-2017
Fin elefanthue under cykelhjelm til børn
19-11-2017
Jeg er meget tilfreds nye vinter cykel inder hue
19-12-2016
Meget tynd stof, og strækkes det lidt, kommer vinden nemt igennem stoffet, ikke særlig vinteregnet, men god til ovegang, god længde til halsen, dækker fint, havde været rart med net for munden så briller ikke dugger når der køres I koldt vejr.